אני כבר רוצה להתלונן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי זה לא עיתוי הכי טוב אבל...
    אני ממש מדוכאת מהגוף שלי
12 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה עניין של כוח רצטן...
    אני אף פעם לא הייתי רזונת, אבל כמעט ולא הייתה לי בטן ובכלל הכל היה סבבה (זה אני אומרת עכשיו, כמובן שאז חשבתי שאני שמנה)....
    בהריון עליתי 25 קילו, עכשיו יש עליי 10 מיותרים, בטן שנראית כמו צמיג, או גלגל ים או מה שתרצי... רגליים עם מלאאאא צלוליט, בקיצור שמח....

לרוב הנשים שאני מכירה,גם אלה שהיו רזות לפני ההריון, הגוף לא חוזר לקדמותו לגמרי, אבל כמה שאפשר, זה בשליטה שלנו עם ת****, כושר וכו'...

את עוד לא שם, כי עדן רק בת חודשיים אבל בהמשך זה רק בידיים שלך.
    אני יודעת שלי אין כוח לזה, אני בסוף היום עם הלשון בחוץ ורק מתה לישון או לראות טלויזיה בשקט, אבל הכל רק תירוצים... אפשר להתחטב אם רק רוצים...

בקיצור, הכל תלוי בך.. אבל עוד קצת.. לא בלחץ, עדן עוד ממש פיצית ואני לא יודעת אם כבר היית אצל רופא נשים ובדקת שהכל חזר למקום.. ואם תתחילי, הכי חשוב, בהדרגה..
    ובלי דיאטות בהנקה...

• תודה ג'ניצ'קה
  • קדימה, כפיפות בטן!!! כל ערב, 10 דקות, לא צריך הרבה. אם תתמידי, תתרגלי וזה יהיה חלק משיגרה היומית שלך. אני אחרי קיסרי, אז אסור לי לעשות כפיפות בטן משהו כמו חצי שנה!!! ואני כבר מתההההה לחזור לכושר!
    כשעדן תגדל טיפה, תוכלי לשלב תרגילי בטן עם משחק איתה, לנדנד אותה כשהיא יושבת לך על הרגליים ואת מרימה אותה! אחלה תרגיל, גם לטוסיק, גם לבטן וגם לרגליים
    מהיום פשוט תתחילי לעשות תרגילים וזהו!
    חחחחח, אני נשמעת כמו מדריכת כושר
  • תגידי את רצינית????
    את חודש אחרי הלידה!!! תני לעצמך 6חןדשים של ימי חסד!!! מה יקרה אם עכשיו תתמקדי בבת המתוקה שלך, באכילה מכונה שלך וטובה ליצירת חלב טוב ושמן ולא במשקל!!! ובעלך מחפש תירוץ להשמנה שלו חחחחח
    בילד הבכור חזרתי לעצמי בערך 9 חודשים אחרי הלידה. הנקתי מלא עד 14 חודשים ואז הריתי שוב.
    את לא דוגמנית צמרת ואין עלייך לחץ לחזור למידה 34....בחייך תני לעצמך קרדיט שילדת דבר כזה ניפלא!! הבת שלכם!! תהני מההורות, מההנקות כי הזמן יקירתי טס מהר מידי

• הנקה זה דיאטה הכי בטוחה לאט אבל ירידה
    וחוץ את יכלה לשים אותה בעגלה ולשלב הליכות

• חחחחח בעלך מחפש שותפים לפשע, אהבתי

• נושא כואב
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • תודה לנשמות הטהורות
  • ש תקווה!

עליתי 28 ירדתי 29 תוך חצי שנה- המון כוח רצון ושמירה, ואני כן עשיתי דיאטה בהנקה, לא מאמינה בשטות של צריך לאכול בשביל חלב.
    בשביל חלב צריך לשתות הרבה ולנוח.

בעיניי כמה שיותר מוקדם להתחיל עם זה ככה לא תתרגלי לשומן העודף
    מקווה שלא יסכלו אותי כאן על התשובה אבל זו דעתי

• חודשיים אחרי לידה, מה את עושה צחוק?
  • בובה סבלנות .. זה נכון שהכי כיף עכשיו והיום אבל זה לא הולך ככה.
    תני לעצמך קרדיט - לא מזמן ילדת ואת מניקה . חוסר שינה גם גורם לאכילת יתר - על מנת להתעורר וזה הגיוני .

אני העלתי בהריון 12 -ירדו 10 אחרי לידה ובהנקה עלו שוב 7!!!
    עשיתי דיאטה וב 4 חודשים ירדתי 12 קילו .... וזה עשיתי רק 9 חודשים אחרי הלידה .. כי רק אז חזרה לי המוטיבציה
    כל אחת והזמן והשוונג שלה

• היי דנה,
    מבינה לליבך...
    אנו ירדתי 12 קילו כולל אחרי הלידה (כן, כן רזיתי בהריון)
    והייתי מאושרת... ואז בהנקה עליתי חזרה כמעט הכל!!!
    לא הבנתי למה כי לא אכלתי יותר מבדרך כלל אבל כך יצא והייתי מאוד מתוסכלת בגלל זה,
    כי לכאורה בהנקה יורדים אבל אני דווקא עליתי.
    כיום אני מבינה שהישיבה בבית והשגרה המתישה בין הארוחות של הקטנה הם הסיבה.
    אני ממליצה לעשות טיולים עם העגלה!!! לא בקניונים אלא ברחוב,
    במיוחד עכשיו כשכבר לא כל כך חם בחוץ.
    לכי תטיילי בחוץ וזו פעילות ספורטיבית מעולה! בנוסף, בכל קופת חולים יש קורס התעמלות לנשים בהריון ואחרי לידה. זה סהכ שעתיים בשבוע בערב ומאוד מומלץ!
    שם תפגשי עוד הרבה בנות אחרי לידה ותוכלו לקבוע גם לטייל יחד עם העגלות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה