עזרה מכל מי שמבלה עם הקטנטנים הרבה בבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמילי לא מתעניינת בצעצועים כמעט,
    ואני לא יכולה לעבור לגור בחוץ, ויש לנו סוכות שלם להיות ביחד בבית...
    אז אני צריכה עצות איך משעשעים אותם בזמן שאנחנו בבית?
    חוץ מצעצועים, ספרים וטלויזיה...

10 תגובות
עמוד 1
  • מה עם יצירות נניח?
    אחותי היא אמא לארבעה קטנטנים רצוף אחד אחרי השני ובחופשות היא קונה
    בריסטולים, נוצות, פונפונים, פייטים, חרוזים, דבק ועוד כמה כאלה... ופשוט עושים יצירות ואח"כ תולים את זה על הקיר בחדר... הילדים ממש אוהבים את זה...
    סתם ככה, אני חושבת אבל שצריך לזה הרבה עצבים... כי לא לכל אחת יש את זה לשבת הרבה זמן עם ילדים ולהעסיק אותם. אחותי היא טיפוס כזה. הלוואי עלי... נחייה ונראה

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • מימי, אמילי עוד לא בת שנה...
    רק חרוזים חסר לי בבית
  • גם אני מתחרפנת... אבל נתנאל יותר גדול אז יש יותר משחקים שמתאימים לו.... בגיל של אמילי אפשר לעשות:
    *לבנות מגדלים מנייר טואלט. משום מה נייר טואלט זה אחלה משחק, נתנאל היה מפרק אותם, ומשחק, קורע, זורק, מושך ומגלגל... רבע שעה עד חצי שעה של שקט יש לך
    *תעשו ביחד עוגיות חמאה, שתשחק עם בצק, תעשה צורות, תפזר סוכר... זה אחלה תעסוקה יחד עם אמא
    * תוצאי לה סירים, תני לה כפות, גדולות וקטנות. שתרעיש ותשחק עם זה. תכניסו לסירים דברים, כך היא גם תלמד את המושגים גדול וקטן...
    תקחי בקבוק ריק של מים, תמלאו אותו ביחד במשהו, אפשר קטניות. זה מעולה למוטוריקה עדינה וממש מלהיב אותם. בסוף תסגרי את זה ותני לה לגלגל את הבקבוק. זה עושה רעש מגניב
    אני אחשוב על עוד דברים.... חוץ מזה, מחר אני אתקשר עליך! חסר לי שיחות איתך
  • סדר יום זו התשובה

• אופססס משום מה לא ראיתי את הסרגל עם הגיל. הוא פשוט לא מאוד בולט.
    חחחחחחחחחחח סוריייייייי

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • סטס, התגעגעתי המון
  • סטס, התגעגעתי המון

• תביאי לי אותה כבר !!!!
    חחחחח..
    בעקרון .. אפשר להקריא לה ספר ואז לתת לה לדפדף בעצמה . אני מקריאה להדס 5 בלונים והיא אוהבת .
    יש לה גם קוביות כאלה עם ציורים ןלהכניס דברים בתוכם .. יש לה גם דלי התאם צורה ומגדלי חישוקים , את יכולה לקנות צבעים עם בסיס רחב לפרוס דפים על הרצפה ולתת לה לשרבט ו"לצייר" ..
    את יכולה לתת לה עיתונים ישנים כדי שהיא תקרע אותם , משחקי מיחזור כמו בקבוקים ריקים מלאים במים +צבעי גושא,
    את יכולה לקנות מטפחות (לפחות2) ולשיר שירי מטפחת ... חפשי באינטרנט ...
    שולחן פעילןת , בימבה מאד יעזרווו
    ואם בא לך לצאת ולבוא אלינו - נשמח

• את לא חייבת להעסיק אותה בזה שאת שם איתה עם משהו כ-ל הזמן.
    תני לה לחטט לבד בבית. . שהיא תזחל לאן שבא לה ותראי מה היא עושה. כל דבר חדש שהיא תגיע אליו זה יעניין אותה. ולחקור זה אחלה עיסוק.
    את רק מסתכלת מהצד שמה שהיא מוצאת בטיחותי.

לקרוע נייר טואלט זה גם אחלה. וגם זה עיסוק שהיא עושה לבד עם עצמה, את בעצם מיותרת שם...תשבי תנוחי על הספה ותצחקי איתה ביחד...

גם אנחנו לא אוהבים צעצועים כ"כ , רק לקראת הערב הוא משחק איתם וגם ספרים.
    בגלל זה הוא כבר מנקה לי תבית, מסדר, ומוציא זבל. לא לשחק בצעצועים- יש לזה יתרונות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה