ספטריניג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם כמה פתיחה אפשר כבר לעשות?

יש לי פתיחה מסכנה של זרת.

14 תגובות
עמוד 1
  • סטריפינג?

• קחי בחשבון שסטריפינג בלי פתיחה או עם פתיחה של אצבע זה כואב בטירוף ולרוב לא עוזר בשיט כי לרוב הרופא לא מצליח להגיע לאן שצריך
    ואני חושבת שאת לחוצה וצריכה לחכות קצת ולתת לו את הזמן שהוא צריך

• אני עם סיון...

• זה תלוי בפתיחה ואם יש לך צירים או צירונים. לי עשו בפתיחה 3
  • זה תלוי בפתיחה ואם יש לך צירים או צירונים. לי עשו בפתיחה 3
  • צריך פתיחה של לפחות 1.5 אם אני לא טועה.
    ואני עם סיון.
    מוב שאת בלחץ הוא עושה לך דווקא ולא רוצה לצאת.
    תתאזרי בסבלנות. זה יגיע
  • לי עשו בפתיחה של 1.5 וראיתי כוכבים מכאבים לדעתי תחכי קצת.. ואגב לא בכל בית חולים ממהרים לעשות זירוז או פתיחה ידנית .. לי עשו רק בשבוע 41+4

]
    ]
  • שמעתי שזה כואב רצח.
    אבל תלוי בכח סבל וברצון שלך שזה כבר יגמרררר
    אני בעד לחכות...לא להיותלחוצה כלכךךךךך

• אחותי עשתה בובה וזה קידם לה מאוד..זה גם די כואב לפי מה שהיא סיפרה לי..
    אבל אני לא יודעת מאיזה פתיחה אפשר לעשות את זה זו הבעיה חחח

• שלי...
    אני חושבת שאת צריכה איזה רגיעון...
    מה את כל כך ממהרת? בסוף תלדי כי כולן יולדות.
    כמו שאמרה כאן מישהי, לכל תינוק הזמן שלו.
    הימים האחרונים אולי הכי קשים אבל תהני מהם כמה שיותר
    כי אחרי הלידה מתחיל מרתון ללא שינה וללא רוגע.
    אני עשיתי סטריפינג בשבוע 41+4 וזה לא עזר בשיט! סתם כואב ומלחיץ!
    תמתיני עוד טיפה ואולי יחליטו לזרז אותך מבחינת החלטה רפואית.
    שיהיה בהצלחה!!!

• מספיקה פתיחה של חצי אצבע- בלידה של שמואל הרופא אמר שבקושי פתיחה של חצי ועשה לי סטריפינג באחת בלילה משבע בבוקר התחילו צירים שבתוך חצי שעה הפכו להיות לבלתי נסבלים והפתיחה התפתחה לה באופן איטי אך עם צירים כואבים ביותר וארוכים. בלידה האחרונה עשו לי סטריפינג בפתיחה של שתיים וחצי בשעה שלוש בצהריים ובשעה שתיים וחצי בלילה התחילו הצירים וגם בפעם הזו בתוך חצי שעה הצירים הפכו לבלתי נסבלים וכואבים ביותר- צרחתי עד עמקי נשמתי. שמעתי שצירים יכולים להגיע אפילו אחרי יממה מהסטריפינג. אבל אם כבר זירוז רק סטריפינג- כי הוא היחיד הטבעי - ללא כל התערבות כימית. אם ההיריון הנוכחי שלי יעבור את התאריך- אבקש זירוז בסטריפינג- למרות הסבל.
    בסוף הכול עובר, מחזיקים את האוצר בידיים ורוצים עוד אחד כמוהו וגם אם זה כרוך בסטריפינג נוסף!!!

• סיון צודקת.

כשאת לחוצה את מפרישה הורמון סטרס (קורטיזול) שמפריע לפעילות של הורמון הצירים (אוקסיטוצין).
    לא חבל? עדיף להירגע ולהניח לטבע לעשות את שלו.

נשבעת לך שהוא יצא בקרוב.

• אצלי עשו בפתיחה 3 וחצי מחיקה 95% זה ממש ממש קידם לי תלידה כי מיד אחרי שעשו לי כבר היתה לי פתיחה של 5 וחצי זה בכלל לא היה מכאיב הפעולה עצמה אבל,הצירים שהגיעו אח"כ היו כואבים רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הם פשוט היו יותר מתקדמים ואפיקטיביים!
  • לי עשו בפתיחה של 3 ,כאב אבל נסבל..אני לא יודעת מה מרגישות בנות שיש להם פתיחה קטנה מזו. אני מניחה שזה הרבה יותר כואב אז אל תמהרי ותחכי כבר שזה יבוא..ככה אני הייתי עושה במקומך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה