סקר חומרי ניקוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה חומרי ניקוי את משתמשת ולאיזו מטרה
    בכמה אקונומיקה את משתמשת

אני משתשמת באנטי קאלק (להכל פחות או יותר - בעיקר נקיון כללי), אקונומיקה (שירותים אמבטיות, לפעמים רצפה), נוזל רצפה (לריח):
    לשטיפת רצפה אני מעדיפה לשים חומץ.
    משתמשת לא הרבה באקונומיקה לשטיפת שירותים

הולך לי 4 ליטר אקונומיקה בחודש בערך.
8 תגובות
עמוד 1
  • סקר כלבבי
  • נוזל לניקוי אסלות (כזה בצבע ירוק מזעזע, הכי רגיל עם פקק צהוב כזה)- זה חומצה אז זה מנקה אסלות כיורים (מאבנית) ואמבטיה (גם מאבנית)

לריצפה כל מיני נוזלים לשטיפות ריצפה. נגיד עכשיו יש סוד סגול.
    כיור במטבח מנירוסטה- מלח לימון והסבון כלים.

אין אקונומיקה
  • חומרי הניקוי לבית שאני משתמשת זה ריצפז וריצפז פרקטים. כל השאר אקולוגיים ובלי אקונומיקה בכלל!!
  • אני משתמשת באקונומיקה לשירותים ומקלחת אבל לא הרבה משהו כמו 4 ליטר לחודש. ליום יום שירותים "בדאק "עם אקונומיקה ומשתמש בו גם לכיור -מוריד את כל האבנית. במטבח "מיסטר מוסקול "חדש כתום כזה) וגם לריצפה בנוזל של מיסטר מוסקול.
  • בשירותים אני משתמשת ב- cilit בריח לימון. אקונומיקה כמעט ולא שמה (רק אחרי אורחים..). במקלחת וחרסינות משתמשת בחומר שפריצר כזה לבן (אין לי כח לקום לראות מה השם) שכתוב עליו רסס ונגב ואכן כשמו כן הוא..
    לרצפה משתמשת בפנטסטיק ומוסיפה שמפו פנטסטיק חדש שיצא עם ריח מהמם!! בכיורים באמה-קלין וכל כמה ימים שמה גם אקונומיקה שמלבינה.
  • אקונומיקה לשירותים ומקלחת,
    אנטי קלרק להבריק את הברזים וקירות השירותים
    ונוזל ניקוי ajax לרצפה עם טיפה אקונומיקה
    ואם מתחשק לי אחרי השטיפה והשמרטוט
    מעבירה עוד שמרטוט עם מרכך מקסימה..
    הריח נשאר!!
  • אקונומיקה אצלי זה רק לחיטוי הכיור לפני שאני שוטפת בו את הפירות והירקות (פעם בשבוע -שבוע וחצי בערך) אז זה מחזיק לי לכמעט חצי שנה...
    שירותים זה טואלט-דק אקונומיקה + מסיר אבנית וסטריפ-דק באופן קבוע באסלה
    לחדר אמבטיה בסיליט בנג הסגול
    למבטח - ארונות כיריים תנור מקרר וכל דבר אחר - מסטר מאסל הכתום החדש. הוא חזק מאוד ויש לו ריח רענן
  • שושי,איך את מעבירה את השמרטוט עם המרכך? שופכת את המרכך על הריצפה ואז מנגבת עם השמרטוט או שזמה על השמרטוט את המרכך?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה