היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוראלי שלי עוד מעט בן שנה ושלושה חודשים - ועדין לא מראה סימנים של הליכה הוא אומנם הולך עם רהיטים - אבל שאני מנסה לתת לו יד שיתחיל ללכת איתי הוא מפחד וישר מתיישב
יש דרך לעודד אותו?
16 תגובות
עמוד 1
כל דבר בעיתו... יש כאלו שהולכים בשלב מוקדם ויש כאלו קצת יותר מאוחר... מה אמרו לך בטיפת חלב? האם יש גמישות יתר או הכל בסדר?
לא אמרו לי כלום - אמרו לי שזה יגיע מתישהו השאלה מתי?!?
מתי הוא התחיל לזחול?
כל אבני הדרך המוטוריות שילד רוכש נשעת על הקודמת לה איך הוא משאר הבחינות המוטוריות האחרות?
קודם כל הוא כן הולך. זה שהוא בוחר להתמך זה שלב טבעי חשוב לתת לו את הזמן שלו בשלב הזה ולא לזרז אותו בלי לחץ, לפי מה שאת כותבת זה יגיע בקרוב.
מאמי, אל תדאגי. אצלי הם התחילו ללכת בגיל 1.5 ו 1.6 ודווקא התחילו לזחול ממש מוקדם. עד גיל שנה וחצי זה בסדר. אני הייתי כ"כ לחוצה, לקחתי אותם להתפתחות הילד ולאורטופד שצחקו עליי שאני הסטרית!!!
גליה רק בגיל שנה וחודשיים נעמדה לבד ותוך חודש לא רק שהלכה אלא גם רצה ומשתוללת עם אחייה. הממוצע הוא שנה ושלושה חודשים- אין מה להילחץ. ליתר ביטחון תבקשי מרופאת הילדים לתת חוות דעת- בהצלחה!
תודה בנות - את האמת שהוא התיישב באיחור וזחל באיחור שככה אני יודעת שהאיחור שלו בהליכה זה נובע מהאיחורים הקודמים
אבל כמו אמא פולניה אני לחוצה
בקרוב ממש יום אחד הוא פשוט יעזוב ויתחיל כמה צעדים ואז תוך שבוע אין לך מנוחה:) ככה היה עם ליאל אני יכולה להעיד שירדתי 25 קילו מיזה חחח
אוריה התחילה ללכת בגיל שנה ו4 ואני גם הייתי מאוד לחוצה. זה יגיע מאמי.. פחות מחודש לא יהיה לך מנוחה... בכל מקרה את יכול לבקש חוות דעת מהרופא.. בהצלחה
תני לו בקצב שלו אל דאגה
נשמע שאוטוטו הוא יתחיל לרוץ לבד
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
שמת לב שכתבת: הוא הולך מסביב לרהיטים ? איפה במשפט הזה כתוב הוא עוד לא עושה סימנים של ללכת?!?!?!?!?!?!?
לא רק שזה סימן זה כבר-הוא הולך!!!!!!!
מתי הוא יעזוב את הרהיטים זה עיניין של בטחון ושיווי משקל שהוא צובר לבד! לבד!! הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לא להתיחס כשהוא נופל. אם הוא נופל זה אומר שצריך לקום. לא לתת לזה משמעות מעבר. אפשר להגיד "הופס נפלת! עכשיו לקום!" וכשהוא קם אחרי נפילה להגיד כל הכבוד כדי שימשיך לנסות. הוא בכלל לא באיחור. וכמו שהבנות רשמו זה ממש עוד רגע קורה, אל תלחיצי אותו. לא רוצה יד של אמא אז אין יד.
מזכירה לי אותי פולנייה קטנה...
אל דאגה זה קורה פתאום... הוא ילך, נשמע שהוא בדרך לשם...
עד גיל שנה וחצי אפילו שנה ושבע זה בסדר גמור!!!!!!!!!!!
תמר התיישבה רק בגיל שנה
יותר ממה שכתבו אין לי להוסיף כולן צודקות לא להילחץ! הוא מאד קרוב . פשוט צריך קצת בטחון ושיווי משקל. גם הדסי שלי עושה סימנים ועומדת לבד ו... ו... ו... כלום חח
יותר ממה שכתבו אין לי להוסיף כולן צודקות לא להילחץ! הוא מאד קרוב . פשוט צריך קצת בטחון ושיווי משקל. גם הדסי שלי עושה סימנים ועומדת לבד ו... ו... ו... כלום חח
אל תהיי מודאגת מאמי כולם הולכים בסוף! תני לו את הזמן שלו והוא יפתיע
אני חושבת שכל ילד והקצב שלו על תלחצי מאמי כולם בסוף רצים ואת תרוצי אחריו מרתון