מישהי שמעה על זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    אתמול בארוחת שבירת הצום אצל ההורים שלי אכלתי סלט טונה משימורים ואח"כ ביליתי חלק לא קטן מהערב בשירותים..
    כבר לפני כמה שבועות אחרי שבעלי קנה לי טונה משימורים ואכלתי ממנה זה היה עושה לי הרגשה לא טובה ואין לי מושג למה

5 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שלא כ"כ מומלץ לאכול טונה בהריון - ויש מצב גדול שהטונה לא עושה לך טוב בהריון

• באמת? אני שמעתי שדווקא כן מומלץ לאכול טונה בהריון בגלל האומגה 3..
    בכל מקרה אני מפסיקה עם זה

• אין שום בעיה לאכול טונה מקופסת שימורים בהריון. זו טונה בהירה והיא בסדר גמור.
    טונה כהה, שקונים קפוא בסופר, היא לא מומלצת בהריון כי זה דג שחי הרבה שנים ואז הוא צובר הרבה מתכות כבדות.

אם אכלת ואת חושבת שיש לך תגובה לזה, זה אינדיבידואלי ויכול להיות שפיתחת איזו רגישות לדגים, או שהשמן בקופסה עושה לך לא טוב. לי נהיו בחילות מדברים שמנים כל ההריון.
    בכל מקרה, מסוכן זה לא.

• כן, בהריון הזה היה לי ככה. כשאכלתי טונה אפילו שזה משולב עם ביצים קשות כמן סלט כזה. ממש נגעלתי כאילו בא להקיא וניסיתי עוד פעמיים בפעמים האחרות שנתקלתי בזה ועשה לי אותו דבר אז החלטתי לוותר על זה עד שאלד. אל תאכלי טונה וזהו ויהיה בסדר .
  • רק היום בבוקר ראיתי ממש במקרה בתכנית בוקר שטונה בין אם שימורים ובין אם בתור דג לא בריאה בעליל !!! ושיש להגביל את הצריכה אצל ילדים קטנים לאחד בחודש ..מה גם שהראו מחקר שהוכיח כי טונה פוגעת בעוברים !!! אני חולה על טונה אבל מה שבטוח לא סתם ראיתי את זה ..וציינו שלא משנה אם היא לבנה אדומה או שחורה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה