הקדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מה שהקדשתי לבת שלי ב - 100FM אהבה פלוס:
    בוקר טוב ג'ני. היום יום הולדת לבת שלי ואת חייבת לשים את השיר נטלי של חוליו בשבילה. ההקדשה שלי אליה היא כזאת: לנטלי הבת הכי יפה בעולם. היום את בת שנה וזה פשוט לא יאומן כמה מהר עבר הזמן. את הבאת למשפחה המון אושר ואור, השנה הזאת היתה שנה מאושרת ויפה והכל בזכותך יפה שלי. הוריקן קטן ושובב שלי, אוהבת אותך כמו שלא אהבתי בחיי, השנה הזאת הבהירה לי כמה החיים כייפים וחשובים, כמה בשנה אחת למדתי ממך וכמה בשנה אחת קיבלתי ממך מה שלא קיבלתי מאיש בחיי!!! מאוהבת, אוהבת, מטורפת על כל הראש עלייך בובה שלי - אמא!!!!!

תודה ג'ני!!!!!

8 תגובות
עמוד 1
  • איזה מרגשת

• שיהיה המון מזל טוב והמון נחת ואושר מנטלי ומאחייה- שתמיד יהיו ימים טובים כאלו!!!

• היא השמיעה את השיר ??

מזל טוב לנסיכה המתוקה !!

הרבה אושר בריאות ונחתתתת
  • מזל טוב ליום ההולדת של הילדה :-) את מרגשת!
  • כן!!! היא השמיעה

• יום הולדת שמח לנטלי, ורוב נחת מנטלי וגם מאוריאל.

• שתמיד תרווי נחת מהילדודס שלך, אין אהבה בעולם כמו אהבה של אמא בזה אין ספק

• מזל טוב לנטלי עד 120
    המון בריאות, אושר ונחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה