היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שזה מאוד חשוב אבל כל פעם שאני שמה את עתי על הבטן הוא מקטר או פולט גם ככה רובה הזמן הוא לא רגוע בגלל גזים אך בכל זאת אני מעודדת אותו להיות על הבטן?
6 תגובות
עמוד 1
אני מגרה את אגמי עם צעצועים,רעשנים..
ואת צריכה לשים אותו בהדרגה.. בהתחלה דקה,יום אחרי דקה וחצי,כל פעם לעלות.. לסירוגין עד שהוא מתרגל. בגלל שאגם נולדה לא שמתי אותה הרבה על הבטן אז היה לה קשה בהתחלה והיא לא אהבה אז עשיתי בהדרגה והיום ב"ה היא ממש מחזיקה את הראש הרבה זמן ואתמול התהפכה:)
מה שמיכלי24 רשמה, זה מעולה. לפני שאת מקלחת אותו, אחרי שהפשטת אותו לשים אותו קצת על הבטן. ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
הסיבה שהוא מקטר היא שקשה לו, פיזית, להרים את הראש. שרירי חגורת הכתפיים והצוואר שלו חלשים עדיין. ברגע שהוא יתחזק מספיק הוא ירצה להיות על הבטן כי ככה הכי נוח להסתכל סביב ולשחק.
כמו שהציעו לך את חייבת "לאמן" אותו בהדרגה. כל יום טיפה יותר. כפעם שהוא ער שימי אותו על הבטן לחצי דקה ואז תהפכי על הגב ותני לו להושיט ידיים לצעצועים באוניברסיטה. אחרי מנוחה של כמה דקות את יכולה שוב להפוך אותו כל הבטן לעוד חצי דקה. מחר שימי כל פעם ל-40 שניות על הבטן, וכך הלאה. בהדרגה הוא יתלונן פחות.
בזמן שהוא מתלונן על הבטן נסי להסיח את דעתו בצעצועים מרשרשים. אל תרגישי רע, אני הרגשתי אשמה שאני "מתעללת" בילדה והיא צורחת, אבל זה לטובתם.
הבנות שלפני אמרו כבר בכל ולי נישאר לאחל בהצלחה
גם אצלי הייתה בעיה עם הנושא, הוא צרח כל פעם ששמתי אותו הוא היה מוכן לשכב רק לפני אמבטיה כשהוא עירום לחלוטין לאט לאט הרגלתי אותו תחילה הייתי שמה ועושה הצגה שלמה של שירים וצעצועים הוא היה מתבכיין הייתי מרימה מרגיעה ומשכיבה שוב וככה אלף פעם יצאה לי הנשמה אבל היום הוא שוכב על הבטן כ 20 דקות כמה פעמים ביום לא מרוצה כמובן ומקטר כמו סאבלה אבל לפחות שוכב עם הרבה סבלנות תשכיבי תעסיקי תרימי תרגיעי ככל שהם שוכבים יותר כך השרירים יותר חזקים והם יכולים לשכב בפעם הבאה יותר נינוחים ויותר זמן עוד המלצה, שימי עלייך על הבטן והוא ירים את הראש להסתכל אליך, תדברי איתו תחייכי אליו .....עוד המלצה תתפחי על בית החזה לפני שאת שמה על הבטן זה משחרר להם את השרירים שם ויותר קל להם לשכב