סימילאק או מטרנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם

יאירוש שלי כבר עוד מעט בן 7 חודשים ואני נותנת לו סימלאק...אבל שמתי לב שסימילאק הרבה יותר יקר ממטרנה...בהתחלה התחלנו כמובן עם מטרנה אבל זה עשה לו גירויים בעור אז עברתי מיד לסימילאק...עבר אני שוקלת לחזור למטרנה -קודם כול הם הרבה יותר יקרים..ודבר שני מי אמר שזה יורת טוב.מה דעתכן???אצל ילדיי הקודמים השתמשתי במטרנה והיה בסדר מה אתן אומרות???
11 תגובות
עמוד 1
  • אמרת שזה עשה לו פריחה כלשהי, לא?
    את יכולה לנסות.. ואם חלילה זה ממשיך
    לעשות לו תופעות לוואי שליליות, אז כנראה שאין
    ברירה, לא תוכלי לעבור למטרנה. אבל יש עוד חברות.
    מה עם אופטימל?
    ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • מה זה אופטימל????
    זה לא ממש עשה לו תגובה קשה אלא כשנתתי לו מה שנשףך לו על הפנים והצוואר עשה לו אדום במשך כמה דק' ועבר ז"א תגובה חיצונית ....ולא זה לא היה חם....אני די מפחדת מהחברות הבין לאומיות אחרי הסיפור שהיה עם רמדיה.....
  • זה ממש לא יותר יקר..
    שימי לב שסימילאק בא באריזה של 900 גרם
    מטרנה-700 גרם
    ההבדל לא משמעותי כ״כ במחיר
  • תראי אני קונה סימילאק בדרך כלל במבצע ב 65 שח את האריזה הגדולה.. זה לא יקר
    רז אוכלת סימילאק
    ועם ליאם נתתי מטרנה ועכשיו אני מנסה לה סימילאק כי יש לה עצירות מחרידה.
    אף אחד לא אמר שסימילאק יותר טוב.. אני פשוט נותנת מה שהיכ מתאים לילדות שלי

• לא ישבור אותי עוד 20 ש"ח זה ברור אני יתן לילדים שלי את הטוב ביותר במחיר היקר ביותר ...רק מעניין אותי מה יורת טוב...אני מאמינה ששניהם טובים אבל אני כ"כ מפחדת. אני רוצה לדעת שאני נותנת לבן שלי את הטוב ביותר!!!!!!ואני ממש מפחדת מחברות זרות!!!אבל יש לכם ניסיון טוב עם סימילא לא?????
  • סימילאק, בגלל המדע

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • נראה לי ששניהם הוכחו כטובים

פשוט לכל ילד מתאים משהו אחר

דרך אגב לפי דעתי אין הבדל במחיר בין המטרנה אקסטרא קאר לסימילאק אדוונס

זה יוצא אותו דבר

פשוט הקופסא של הסימילאק גדולה יותר

• זה כמו שנשאל פמפרס או האגיס
    זה הכול תלוי לדעתי זה עניין של ניסוי וטעיה
    לאלין נתתי סימאלאק וזה עשה לה עצירות מטורפת
    אצל עתי אני בנתיים מניקה אבל נראה חי שאני יתן לו מטרנה

• שניהם מעולים
    ובשניהם יש רכיבים הדומים מאוד לחלב אם
    סימילאק קיים שנים בשוק- אני אכלתי סימילאק ואני בת 26 אז תעשי חישוב כמה זמן זה קיים.
    כל אמא רוצה לילד שלה את הטוב ביותר..
    רק שכולם הם הטובים ביותר.... כל אחד מקבל את זה שונה... יש כאלה שסימילאק יותר מתאים לעיכול שלהם ויש כאלה שמטרנה..
    פשוט תנסי... עכשיו דיברתי בטלפון עם הרופאה שלנו והיא בכלל המצליצה לי על נוטרילון

• כמו שאמרו לך לכל ילד מתאים משהו אחר, אני תמיד קניתי מטרנה מהדרין בלי שלבים, אבל הנקתי עד גיל מאוחר וזה היה רק כתוספת למוצקים.

עכשיו לנווה קניתי נוטרילון, אני בעיקר מניקה ושואבת, אבל כדי להוריד מהלחץ של השאיבות ואני ארגיש בטוחה שתמיד יש לו מה לאכול יש במעון ובבית קופסאות של נוטרילון, ולמה נוטרילון? כי בעלי עובד בטבע החברה שמשווקת את המוצר ואנחנו קונים אותו בכלום כסף, קופסה גדולה ב-44 ש"ח, ניסיתי וטוב לו, אז חבל לקנות משהו אחר.

רותי
  • קודם כל יש את נוטרילון שהוא מעולה.
    של חברת טבע, והיא חברה מאד ידועה באירופה (חדשה בארץ).

יש גם את אופטימיל - היצרן שלה הוא גם חברת תרופות.

מבחינת מה יותר טוב, התרכובות מאד דומות אז זה לא משנה.
    אם מטרנה היתה עושה לו גירויים היתי נמנעת ממנה. אולי יש בה מרכיב שלא עושה לו טוב.

ולגבי פרשת רמדיה - רק להעיר את עינך....
    מה שהיה חסר בתרכובת זה ויטמין אחד. כן מחסור בויטמין אחד עושה כל כך הרבה בלגאן. וזה לא בגלל שהייצור היה בחול זה בגלל שבקרת האיכות היתה לא טובה ולא עשי בדיקות כראוי.
    התינוקות שנפגעו אלה תינוקות קטנים שהת.ז.ונה שלהם התבססה רק על רמדיה ללא שום תוספות, רק תמ"ל (עד גיל 4-6 חודשים).
    בגלל שיאיר כבר אוכל תוספות (אוכל מוכן אחר חוץ מתמ"ל) אין לך מה לדאוג.
    אם חו"ח יהיו חוסרים בתרכובת מזון הוא יקבל את ההשלמה ממוצקים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה