עיזרו לי.. אני צריכה רעיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר כתבתי שליותם יש קצת קשיים ביצירת קשרים חברתיים
    השנה הוא נכנס לגן שיש בו רק 4 בנות שהוא מכיר - הוא לא מכיר אף בן וקשה לו עם זה. ולדעתי זו הסיבה שהוא לא כ"כ רוצה ללכת לגן..

כל בוקר הוא ממש מתחנן עם עיניים דומעות שהוא רוצה להישאר איתי בבית.. ממש נשבר לי הלב.
    הלילה הוא קם ב4 לפנות בוקר וקרא לי, שאל אותי איזה חג היום אמרתי לו שאין חג ושהיום יום חמישי. הוא שאל אותי אם הולכים לגן ואמרתי לו שכן וישר הוא אמר שהוא לא רוצה ללכת

מטריד אותי שזה מעיר אותו בלילה (בד"כ הוא ישן רצוף)

שאלתי אותו כמה פעמים אם הוא רוצה לעבור לגן אחר והוא לא רוצה, אמרתי לו תבחר חבר להזמין - הוא לא רוצה. דיברתי עם הגננת היא אמרה לי שהיא יודעת וראתה כבר שיש לו קושי..
    אני לא יודעת מה לעשות , עצוב לי שהוא ככה
    היום אנחנו הולכים לחוג ואני מקווה שיהיה שם מישהו שהוא מכיר אחרת אין מצב שהוא ייכנס לחוג.

איך מלמדים ילד ליצור קשרים חברתיים?
    [
7 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה