היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שכבי ותראי אם זה עובר במנוחה או תתקלחי במים פושרים
התקלחתי וישבתי על הכדור פיזיו לא עוזר
אני הרגשתי את כול הבטן ממש ממש ממש מתקשה כמו אבן.......הרגשתי בבטן התחתונה יותר אבל זה עלה לי גם לגב....וגם לרגלים בקיצור כולי אם הבטן לא מתקשה אין מצב שזה צירים......יואו יואו איך אני מתגעגת לרגעים האלו(לא לא של הצירים)אלא של הלידה עצמה זה דבר מדהים!!!!!!!!!!ששווה את כול הכאב!!!!!!!!נס פשוט נס מדהים!!! רק בריאות!
וכמה זמן ניסית? זה לוקח זמן עד שזה נרגע או מחמיר
זה מתחיל מהגב ומקרין לבטן, כמו חגורה.. הלוואי שזה זה
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
מה שתיארו לך זה פחות או יותר זה אבל עדיין כל אחת מרגישה צירים קצת אחרת תתחילי לבדוק אם אפשר לתזמן את הכאבים האלה אם יש ביניהם מרווחים קבועים וכל שנותר לאחל לך זה שתהיה לך לידה קלה ושתצאו בידיים מלאות!!
לי בהתחלה זה התחיל מהבטן כמו כאבי מחזור לאט לאט זה הקרין לגב שלא יכולתי לשכב
תיזמונים זה המפתח כל כמה זמן? כמה זמן את כבר ככה?
לנשים שונות יש סף סבל שונה ויש שמרגישות צירים אחרת לי פשוט כאב, אפילו לא יודעת להסביר איפה
כל אחת מרגישה את זה שונה מהשניה... אני בכלל לא הרגשתי בבטן והרגשתי דקירות חזקות במפשעות... יאללה לתזמן.. שיעבור בקלות אמן
יכול להיות שככה זה מתחיל אצלך.. תתזמני... בכל אופן זה אמור להיות מהגב לבטן וכשיהיה לך תרגישי- אני מבטיחה לך ;))))