היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה עבד מהפעם הראשונה? קניתי ועוד מעט ננסה בפעם הראשונה מקווה שהוא יאהב ושזה הסוף לריפלוקס
11 תגובות
עמוד 1
חברה שלי הבן שלה היה פולט המון לידי היא נתנה לו ואז הוא פלט ממש טיפה כמו יריקה וזהו אחרי שבועיים היא חזרה למטרה רגילה ו 555 הכל בסדר..הילד שלה בגיל של טירן חי שלי הכרנו בחדר יולדות:)
אז עוד יש סיכוי לחזור לרגילה
האנפמיל מתמצק בקיבה אחרי ההאכלה ואמור לעזור כבר מההאכלה הבאה אבל תלוי בחומרת הריפלוקס. אצלי לראשון היה רפלוקס ממש קשה והיינו עוד מעבים את האנפמיל עם קורנפלור ( אפילו מוצקים טחונים הוא היה פולט). גם לבן השני שלי היה ריפלוקס והתחלנו עם אנפמיל וגם אותה הוא היה פולט אבל הוא היה מאוד לא נינוח והסתבר שהוא רגיש ללקטוז אז העברנו אותו לנוטרמיגן + קורנפלור ואז הפסיקו הפליטות . בהצלחה
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
זה העיניין!!!! שהכנתי חמים אז היה בלי גושים רק קצף כי כניראה לא עירבבתי נכון ואז פניתי לשירות לקוחות שאמרו לי במים קרים מהמקרר ואז לחמם בתוך קערת מים חמים אבל זה לא מתמוסס ויש גושים והנציגה טענה שזה מתמוסס הכי טוב במים קרים אוףףף אז מה נכון לעשות?
תמיד הכנתי במים פושרים...
[url=http://www.freeglittergraphics.com]
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
אני לא חושבת שבריא שאת ככה מחליפה לו מיליון סוגי נוזלים.
אנחנו בזמנו הכנו לשחר עם מים בטמפרטורת החדר. אחרת זה לא היה עובר את החור בפיטמה ונהיה נורא סמיך. אני לא זוכרת אף פעם לא קצף ולא גושים. תחליף חלב רגיל למדי למעט הקטע הזה של הסמיכות. אל תעשי לו בלבלות בבטן. תני לו כמו שאורטל אמרה - יום יומיים אנפמיל ותראי איך הולך.