-
וואו לא קל בכלל
היו רמזים? משהו שהקדים?
אני פשוט לא יודעת מה לומר לך איך לנחם
זה פשוט נשמע לי כמו דבר מחריד לעשות, ככה פתאום יום אחד לומר אני מפרק, בלי שום הסבר הגיוני ובוגר
בלי שום נסיון לתקן לשפר
ולהשאיר אותך עם 2 הילדות
-
הסיבה שהוא נתן לך - ממש לא מקובלת וממש ילדותית
-
-
ואו אני בשוק...
מאיפה זה בא? יש דברים בגו? את מעוניינת להמשיך לנסות?
את לא רוצה לחזור איתו למרכז?
אני לא מבינה את זה פשוט לקום וללכת???
אני שולחת לך מיליון
-
וואו, איזה מצב קשה.
הוא לא הסביר למה? אולי היו רמזים לזה?
מותק, מליוני חיבוקים!
-
הוא כל הזמן אמר שהוא רוצה לחזור למרכז, אבל אני הבנתי את זה כשהן תגדלנה קצת, כרגע ההורים שלי עוזרים לנו המון אם זה להוציא מהגן, או לשמור שהן חולות וזה קורה הרבה בשנה הראשונה לגן, ובחופשות כשאני עובדת, במרכז לא תיהיה לי שום עזרה, הוא מבחינתו כאילו קיבל גזר דין מוות מהרגע שעברנו לחדרה, ברור שנאמרו דברים לפני לגבי מעבר אבל הוא הבין שאנחנו חייבים את העזרה, יש המון הוצאות על 2 ילדות קטנות ואין לנו גם כלכלית את האופציה לחזור למרכז. הוא הבאיר שהוא מחפש דירת חדר בדרום ת"א החל מהיום.
-
זה די אנוכי ההחלטה שלו!!!!!
נראה לי שיש משהו בין השורות שהוא לא מספר לך....לא בגלל המחסור בפגישות עם חברים עוזבים אישה ושתי בנות שלך!!!!
תחזיקי מעמד!!!
-
לדעתי זאת סיבה אחת אך לא היחידה
לדעתי יש סיבה מוצדקת יותר אשר הוא לא חושף בפנייך ע"מ לא לפגוע בך
סליחה שאני ישירה מידי.
אני מציעה לנסות לדבר עימו שוב ולהבין האם באמת הסיבה הינה כפי שציין או שייש מעבר ולנסות להציע פתרונות מקובלים ישגרמו לו לרצות להישאר
מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
יש לו מושג כמה עולה להתגרש???
אני מצטערת אבל כדאי שידע שזה לא כלכלי...
ומזונות
ודירות
אני באמת לא מבינה למה הוא בחר לקום וללכת
אני מצטערת אם אני מעט בוטה אבל זה ממש ממש חורה לי
-
קודם כל בעלך מתנהג כמו ילד קטן.
נגמרו לו החיים?? בגלל שהוא גר בחדרה?? בולשיט!
תני לי לנחש: כל/רוב החברים שלו רווקים. אני צודקת? כי אם כן הוא פשוט סובל מתסמונת הנשוי-הבודד, שמרגיש שהוא מפסיד את חיי הרווקות הסוערים לטובת חיי משפחה אפורים.
הוא חייב לך הסבר יותר מספק.
תבררי מה חסר לו ותדרשי שהוא ייתן לנישואים הזדמנות נוספת. יש לכם שתי בנות קטנות, למען השם! איפה האחריות שלו??
-
וואו אני פשוט בשוק..
אני מצטערת לומר לך אבל נראה לי שהוא פשוט לא הבין את המחוייבות שאליה הוא נכנס כשהתחתן והביא איתך את הבנות לעולם. הוא לא מבין שלטפל בבנות זה הדבר הכי חשוב ולא לצאת לאיזו מסיבה מטופשת עם החברים שלו ולשתות.
הוא מתנהג בצורה מאוד ילדותית ואנוכית , אחרת היה מבין את המחוייבות שלו וגם היה מנסה לפתור את זה בצורה יותר בוגרת ועניינית.
צר לי מאוד אבל נראה לי שאולי עדיף להתגרש מאדם כזה שלא יודע לקחת אחריות על מעשיו ולא מבין את המשמעויות שלהם.
קבלי אלפי חיבוקים
-
טוב,
משהו מאוד מאוד מוזר קורה כאן..
כדאי לך לבדוק טוב טוב את העניין הזה. אולי יש לו מאהבת? מאהב?
הרי לא יכול להיות שמפרקים משהו בלי סימנים מוקדמים משני הצדדים.
לא יכול להיות שיום אחד קמים... זה תהליך שנ נמשך זמן עד שמחליטים לעזוב.
בעצם, אני לא יודעת אם כדאי לך לעסוק בזה כל כך.
אם הוא כבר החליט, כנראה להשאיר אותו בכוח לא תהיה החלטה נבונה ואולי תהיי יותר אומללה
לחיות עם אדם שלא מעוניין לחיות איתך.
לא יודעת
שולחת לך המון המון. חיבוקים!!!!
-
ואו אני בשוק...
מאיפה זה בא? יש דברים בגו? את מעוניינת להמשיך לנסות?
את לא רוצה לחזור איתו למרכז?
אני לא מבינה את זה פשוט לקום וללכת???
אני שולחת לך מיליון
אבל אני לא חושבת שצריך לפרק חבילה בגלל כאלו דברים הכל נשמע פתיר לחלוטין
מסכימה איתה לגמרי.. תיהי חזקה ממי..כנראה שאם הוא מתנהג ככה הוא לא שווה אותך ויום אחד הוא יבין את זה וכל כך יתחרט.
-
ואני גם מסכימה עם הענין שברגע שמתחתנים צריך להבין שמתחילים חיים חדשים שונים ממה שהיו. בין אם זה החברים ,הידידות וכ'ו..
אני לעולם לא מנעתי מבעלי לכייף,להפך עכשיו שנולדה בתנו ובן דודו שלו רצה לצאת,אמרתי לו שילך איתו לבד ואני ישאר איתה בבית והוא סירב,כי הוא מבין את משמעות חיי המשפחה.
אני באמת באמת מציעה לך לבדוק טוב טוב את הסיבה,נשמע לי תירוץ עלוב וכמו שמישהי היתה מאוד ישירה איתך כאן ואמרה שאולי יש לו מאהבת אז גם אני חושבת ככה.
בכל מקרה מאמי,הוא באמת לא שווה אותך ואת הדמעות שלך..אולי בהתחלה הוא יהנה ויחיה בסרט אבל מהר מאוד יבין שהוא מה זה עשה טעות.
תיהי חזקה מאמי,יש לך את הבנות ואת צריכה לשדר להן אמא לביאה.שנה טובה!
-
מה זה התירוץ הטיפשי והעלוב הזה???
-
וואו... אני כ"כ מבינה לליבך... לא יכולה לפרט אבל מבינה לליבך מאוד!
שיהיה לך בהצלחה
-
-
מאמי יש משהו מעבר לזה.. מחדרה לתל אביב זה כולו 40 דקות אז זאת ממש לא הסיבה.. אני ממש מצטערת שאני ישירה איתך אבל תבדקי את זה .. לא יתכן שבן אדם ביום בהיר אחד יחליט שהוא רוצה לפרק את החבילה וללכת ! איפה את והילדות בתמונה?!? מה יותר חשוב לו מהמשפחה?!
אם תגידי לו שאת מוכנה לעבור איתו למרכז? תשאלי אותו ותיראי את התגובה שלו... ולפי זה תסיקי את המסקונות...
שולחת לך מלא מלא
-
אני ממש מצטערת לשמוע
-
היי
קודם כל-
-
מתוקה, תחזיקי מעמד!
שולחת מלא חיבוקים!!!
-
מאמי מלא מלא
-