אני יודעת שכבר כתבתי על זה אבל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עדן כבר בת חודשיים (הזמן טססס!!!) היא כבר הרבה יותר ערנית במהלך היום (מזל שלא בלילה)... כבר לא רק חורפת ואוכלת
9 תגובות
עמוד 1
  • הכל בסדר, היא אמנם כבר גדולה
  • הסוד בגילאים האלה זה לא להעסיק, אלא ללמד אותם להעסיק את עצמם
    מדי פעם לבוא ליטוף לדבר אליהם לשיר אליהם
    אבל לא לשבת איתם כל היום, זה לא בריא ואת תשלמי על זה ביוקר בעתיד

ספרון צבעוני, אוניברסיטה עם צעצועים תלויים כדי שתושיט ידיים למעלה, שכיבה מרובה על הבטן עם משחק מולה כדי שתתחיל להושיט ידיים קדימה

• בגיל חודשיים זה שהיא בוהה במשהו זה התעסקות מבחינתה.
    וזה שאת מתחילה "להפעיל" אותה זה מיותר לחלוטין.
    היא לומדת ולכן בוהה בדברים, זה מעסיק אותה.
    שימי אותה מול ספר
    באוניברסיטה
    מול חלון. ליד בובה.
    זה תקין.
    כל כמה דקות, כשהיא מתחילה להתבכיין להחליף לה את מה שהיא בוהה בו.
  • תראי היא רק בת חודשיים היא עדיין ממש פיצפונת. היא אמורה בעיקר לאכול ולישון ומידי פעם פרקי ערות. דעי גם שהראייה בגיל הזה לא מפותחת במיוחד....
    אין צורך ״ להעסיק״ בגיל הזה. מספיק שאת שמה לה צעצוע או שתיים או מובייל בעגלה. שרה לה שירים מידי פעם. עושה עיסוי. את יכולה לשים דיסק שירים קלאסיים או שירי ילדות ברקע חלשים. לי היה כדור פיזיו שהייתי עושה לבנים שלי תרגילים עליו. לא צריך יותר מזה.
    הגיוני שהיא תתעייף או תבכה בייחוד אם יש גירוי יתר כלומר הרבה צעצועים סביבה אור חזק או רעשים חזקים. מספיק לשים צעצוע או שניים בגיל הזה.
    אני בעד לשים כמה שיותר על הבטן, לוקח זמן עד שהם מתרגלים ויכולים להיות על הבטן זמן ממושך להתחיל איתה לאט לאט.
    אני גם ממליצה על מזרן פעילות ( אני שונאת לולים מעולם לא היה לי לול בבית).
    ממליצה לך גם כשהיא תגדל לא להיות עסוקה כל הזמן ב״ איך להעסיק אותה ״ צריך לתת לילד גם זמן שבו הוא לומד לשחק לבד ולהעסיק את עצמו ככה הם מפתחים כל מיני מיומנויות

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • היי בנות המון תודה על הטיפים - אני פשוט מרגישה אשמה הרבה פעמים שאני שמה אותה על הבטן או על הגב ולא עושה איתה הרבה כי אני לא יודעת מה
  • מצחיקולה אחת, על זה את מרגישה רע?!

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אל תרגישי רע!
    את צריכה ללמוד להסתכל על הסיטואציה לא רק מנקודת המבט שלך, של אמא, בן אגם מבוגר
    אלא מנקודת מבט של תינוק שנולד ממש לא מזמן, מבחינתה כל דבר קטן מעניין ומרגש
    למה את חושבת שהם כל כך מתלהבים מהספרים האלה בשחור לבן?
    הראיה שלהם לא מפוקסת לגמרי בחודשים הראשונים ואפילו קו ישר שחור על גבי לבן נראה מעניין כי הוא נראה "זז"
    אז בטח ובטח שהסביבה מעניינת...
    זה שהיא לפעמים שוכבת על הבטן/גב ובוהה בנקודה, היא פשוט בוחנת את הסביבה שלה
    וכשאת ובעלך מחפשים לה אטרקציות חדשות ומגוונות והיא "משתעממת" מהר?
    היא להפך מאותתת לכם להאט טיפה את הקצב, לתת לה "לעכל" את העולם בדרכה שלה, בקצב שלה.
    אתם עושים הכל בסדר גמור, תמשיכו בעבודה הטובה

• ככה ליעד היה בוללל ווואאאווו אני לא אשכח!! הייתי משגעת פה את הבנות עם זה יומם וליל חחחחחחחחחח..
    האמת שלא היה משהו שהפסיק את ההתבכיינויות אלא פשוט הזמן שחלף סידר את זה..

• אני עם יוליה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה