היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא לא לא.. אבל אמרת שיש התקדמות ,לא? ושלחו אותך לבית חולים... את סוחבת בבית חולים??
חח לא נורא עוד קצת וזה יבוא. לי היה היריון הזוי.. מחודש שלישי היתי מאושפזת בבית חולים כל הזמן נכנסת יוצאת בגלל דלקות בשתן שאנטיביוטיקה רגילה לא עזרה להן העבירו אותי להיריון בסיכון גבוה,לא מצאו איך עוצרים את זה. מחודש שישי פיתחתי צירים מוקדמים,בשבוע 29 צוואר הרחם ירד מ40 ל15 בשבועיים,נלחצו אסרו עלי לעבוד ולקום מהמיטה ונתנו לנו כדורים עוצרי צירים וכל מיני דברים כולל צלסטון להבשלת ריאות של בייבית. ובסוף היא לא רצתה לצאת,לא היתה התקדמות בשיט..והייתי עם צירים במוניטור שכבר לא היה מקום, לגובה הצירים מרוב שהיו גבוהים ותמיד האחות הכניסה אותי לרופא ב"דחוף"והאחיות תמיד אמרו לי בביקורת:"איך עם צירים כאלה את לא יולדת"..והגעתי לבדיקת רופא והכל סגור שם עם מנעול חחח עד שפשוט לא חשבתי על זה,נהנתי יצאתי,שחיתי,ניצליתי את הקיץ. הלכתי עם חברה הכי טובה לבריכה שחינו בכיף.. לילה אחרי כאבי תופת..התעלמתי. בבוקר אמרתי לבעלי שאני לא מרגישה טוב ואחרי שהתלבטתי קשות אם ללכת הלכתי לנשים,שם ראו מחיקה של 80 ואמרו ללכת לבית חולים,הגעתי רק עם פתיחה של 1.5 ומשם זה התפתח והקטנה נולדה ב39+5. עצה שלי: אל תחשבי על זה,תעשי לך דברים כיפים שאחר כך יהיה לך קשה לעשות,תפנקי את עצמך ותראי שיום אחד זה פשוט יפתיע אותך בלי שום התרעה.
לא הבנת.
כשאישה מגיעה לשבוע 40 היא חייבת כל 3 ימים לעשות ביקורת בבית חולים
וכמובן שתהיה לך לידה קלה כתרנגולת.. ובידים מלאות אמן
אבל אני לא ממש חושבת על זה.
שטויות יהיה טוב
בבית חולים למה? לא במרפאה בבריאות האישה??
בבריאות האישה לא בודקים כבר בשבוע ה40. בבית חולים יש רופאים שבודקים גם פתיחה וזה
אה הבנתי... והבית חולים שאת רוצה ללדת בו רחוק ממך?? מקווה שאת לא מטורטרת..
לא ממש לא. 5 דקות נסיעה. אבל אני רוצה בנתניה חחחחח
אבל זה שאת עושה אצליהם את הבדיקות לא מחייב אותך ללדת שם??