ביוץ או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מתלבטת לגבי מתי הביוץ החודש. יצאה לי בדיקה חיובית ביום שני - יום 13 למחזור (לא של ביוצית וכאלה, אני עושה משהו אחר שמראה חלון פוריות של 5 ימים), לפי הפרשות היה נראה לי שזה היה אתמול, ואפילו היתה לי טיפה של דם בניגוב (ככה היה לי בחודש הקודם בזמן ביוץ), אבל חום השחר לא עלה היום, והוא אמור לעלות אם כבר בייצתי. היום אני ביום 16 למחזור, יש לי מחר דיקור סיני והמדקרת תרצה לדעת אם אני אחרי או לפני ביוץ ואני ממש לא יודעת...
4 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת אבל בהצלחה בכול מקרה
  • תודה מתוקה
  • מאמי הקטע הזה של חום השחר ממש לא אמין
    אל תסמכי על זה ביכלל ..

עדיף להיסתמך על הבדיקות ביוץ ולא על חום השחר ..
    ובגלל שזה נורא מבלבל תמיד עושים יום כן יום לא ..

מכול מה שסיפרת לדעתי או שאת עכשיו בביוץ או שאת אחרי ביוץ..
    לא נראה לי שאת לפני ..
  • תודה מורני. אנחנו בכל אופן נמשיך לעבוד, העיקר שלא יהיה מצב שבכלל לא יהיה ביוץ החודש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה