-
היי, מותק!!
-
היי הילוש הרבה זמן לא שמענו ממך , אני אחרי הזרעה שלצערי לא הצליחה
-
היי אמילי נעים להכיר אני הילה בדקתי מהיום ה12 למחזור, חודש שעבר זיהתי ביום ה25!! חודש לפני זיהתי ביום ה16.המחזור שלי בדרכ כלל לא סדיר לא יודעת מתי הביוץ מתי הוסת כלוםם, מרגו מצטערת לשמוע שההזרעה לא הצליחה מאחלת לכולנו שנה טובה חדשה עם בשורות טובות בקרוב אמן
-
אה, זה כבר עניין אחר... מחזור לא סדיר זו באמת בעיה.
את במעקב אצל הרופא? אולי יש שיטה יותר מוצלחת לזהות?.. מעקב זקיקים או משהו?
-
הילולה הרבה זמן לא ביקרת
-
היי מורנוש מסנים 4 חודשים וקצת ותאמת אני ממש מתחילה לאבד תקווה עם הבדיקות האלו! לא יוצא מהם כלום אוף זה מעצבן. מאחלת לך שזאת תהיה הזרעה ראשונה ואחרונה
-
תודה מאמי
-
היי מאמיי באמת לא היית פה .. לא יפה!!התגעגענו..
אני כל כך שונאת בדיקות ביוץ רק ה' יודע כמה...
אבל תמשיכי אל תתיאשי וכן למה לא ללכת לרופא??? אני מאמינה שזה יקל עלייך
ויום נישואים שמח לא????
-
מלאת אהבה הרופאים לא מסתכלים עליך אם את לא מנסה מינימום שנה. ככה הבנתי, לגבי הסרגל הוא פשוט נשאר ״תקוע״ חחחח היה לנו יום נישואים לפני שלושה חודשים
-
הילה - הרופאים לא אמורים לדעת כמה זמן באמת את מנסה!
אני ניגשתי לרופא לאחר 6 חודשי ניסיונות ואמרתי לו שאני מנסה שנה!
בישביל שהוא ייתן לי את כול הבדיקות.. אז אם צריך לסלף מעט את הדברים כדי לקבל כול מיני הפניות לבדיקות לא קרה כלום !
-
מורן את צודקת נו אז בשביל מה אתן פה
-
הילה היי מותק, לדעתי יש הבדל בין מישהי שיש לה מחזור סדיר לאחת שלא, בגלל שהמחזור לא סדיר זה מקשה וגם יכול להעיד על חוסר איזון הורמונלי (וגם לא!) אז לדעתי אין סיבה שהוא לא יתן, חוץ מזה תוסיפי כמה חודשים הכי הרבה, וגם זו סה"כ בדיקת דם לא רואה סיבה שלא יתנו לך. בהצלחה ממוש
-
הילה חיייייייייים!!!
ברגע שהווסת לא סדירה אז גם הביוץ לא סדיר..אין ממה להילחץ..את תזהי אותו בקרובב בע"ה...
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***