התכווצויות שרירים בהריון, למישהי היו?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך טיפלתן?
    וואי זה ממש כאבי תופת באמצע הלילה, מתכווצים לי השרירים ברגליים וזה ממש סיוט!!

אשמח לטיפים ועצות!

תודה

מאיה

14 תגובות
עמוד 1
  • להוריד את כמות הקפיאן
    לעשות מתיחות לפני השינה
    קצת הליכה במהלך היום.
  • תישאלי אם למישהי לא היו
  • יווווווווווו מאיוש את בהריון!!!!!! חחחחחחחחח איזה כיף!! לחזור לפורום ולגלות שבננות בסיבות השלישי שלהן!!!!

וכן, התכווצויות כואבות זכורות לי מאוד! הרופאה אז אמרה שזה סימן לחוסר בסידן..
    יש לך בן נוסף בדרך??

• למתוח את הרגל
    עוזר תוך שניות ואפשר לחזור לישון:)
    זוכרת איך נבהלתי בפעם הראשונה שזה קרה לי..אמאלה

דברו איתי בפייסבוק
  • מה שליבי אמרה וגם לשתות הרבה מים וכשיש כיווץ חשוב לעמוד ולהזרים דם לרגל
    למרות שזה ממש כואב

• זה נובע מחוסר במגנזיום.
    אני חושבת שיש כדורים שאפשר לקחת אם המצב חמור

מיכל

• לי עזר גם לטפוח חזק על המקום, ממש אגרופים
  • ישר לשים את הרגל על רצפה קרה... עוזר בשניות...

• אצלי מוכר מאוד בכל ההריונות, שהיו לי לעמוד ממש על הרגליים ולא להניח בישיבה עוצר את הכאב מיד!
    תרגישי טוב!

ריקי
  • לדרוך על הרצפה הקרה איך שזה קורה .
    זה טיפ ממדריכת הכנה ללידה

• לי עזרו צביטות ברגל (בעלי צבט אותי. זה כאב
  • כמו שהבנות אמרו. הפתרון שעוזר מיידית זה לדרוך על הרצפה מייד כשזה קורה כמובן כשאת יחפה. גם למתוח את כף הרגל כלפי מעלה עוזר.
  • כמו שהבנות אמרו. הפתרון שעוזר מיידית זה לדרוך על הרצפה מייד כשזה קורה כמובן כשאת יחפה. גם למתוח את כף הרגל כלפי מעלה עוזר.
  • תודה מתוקות, כתוב לאכול בננות כי זה חוסר במגנזיום..
    אנוצ'קה...רק עכשיו שמת לב?אני תכף יולדת, ויש לי בת אחרי שני בנים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה