לא טוב לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קשה לי להסביר בדיוק למה..
    קורים מסביבי דברים לא טובים, לא לי ספציפית אבל זה משפיע עליי..
    בנוסף פתאום שמה לב באופן מיוחד לזמן שעובר כל כך מהר ולא חוזר חזרה..
13 תגובות
עמוד 1
  • כל כך מבינה אותך...
    אני מרגישה אותו הדבר

• מאמי אני חושבת שכל אדם חש תחושות כאלה
    אם את רואה שזה מתגבר ולא עוזב אותך אולי כדי להתייעץ עם פסיכולוג

• מבינה אותך וכואבת יחד איתך..
    אני "חיה" עם הרגשות האלה ביום יום... מתה כבר שזה יעבור לי.. לפעמים זה ממש אוכל אותי מבפנים..

שולחת לך
  • מאמי מלא

• כמה שאני מבינה אותך מאמי
  • מכירה את זה מקרוב...
    הרצון לעצור קצת את הזמן...
    שלא יברח בן האצבעות, ההרגשה שלא עשית כלום....
    (לי בכל אופן...)

יפה שלי.... יש תקופות...
    מבטיחה לך שזה עובר...

• מאמי אני ממש מבינה אותך אבל תקשיבי את כל היום בבית עם הקטן דבר שאני הכי מעריכה בעולם שיש לך סבלנות אבל יש לך גם המון זמן של מחשבות לדעתי את חייבת לנפש שלך קצת לצאת לעושות מה שאת אוהבת חוג או משהו כזה.

אני גם כל היום בבית חוץ מהימים שאני אצל אמא שלי אבל התחלתי קצת לעשות תמונות יפות לבית וכל מיני. זה עשה לי ממש טוב לעשות משהו שאני אוהבת.

• אין לך מושגגגגגגגגגגגג כמה שאני מבינה אותך ובאיזה סרטים שאני מזה..
    עומר ואיתי בשבוע הבא בני 4 (!!!!!!!) ואני לא מצליחה להבין לאן נעלמו להן ארבע שנים, איך זה שהם כבר לא תינוקות.. וזהו רק קצה הקרחון...

נדבר בפייס
    בינתיים-

• אני שמחה לדעת שאני לא לבד עם המחשבות האלו בנות ואתן כל כך תומכות אני מודה לכן בלי סוף!
    המחשבות האלו קשורות בהכל בזה שבאמת לא הספקתי כמעט כלום.. ובאמא שלי.. המון המון באמא שלי.. אני דואגת לה נונסטופ

• כל כך מבינה אותך קבלי המון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה