בדיקות בהריון תאומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 11+6 , הריון שני עם תאומים. קבעתי תור לבדיקת שקיפות עורפית.
    לאחר ששאלתי את הרופא מתי אני צריכה לעבור בדיקת חלבון עוברי ואת המחומשת, אמר לי שבהריון תאומים לא עושים את הבדיקות האלה..
    מישהי נתקלה בזה?

תודה

11 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון מזל טוב
    את בשבוע 11+6 או 23+3 ?

• בהיון תאומים החלבון מאוד גבוה לכן הבדיקה לא תצא אמינה. לכן לא עושים את הבדיקה. זה בסדר, אין לך מה לדאוג.
    שיהיה קל, ותקין!!!

• אני בשבוע 11+6. מחקתי את הסרגל הקודם... לא מעודכן

תודה
  • בהריון תאומים שלי אני כן עשיתי את החלבון עוברי כי זה היה הריון ראשון והייתי היסטרית על כל בדיקה ובדיקה...
    לאחר שעשיתי את הבדיקה התברר לי שזו בדיקה שמשמשת נתון סטטיסטי למשרד הבריאות ובהריון תאומים זה לא יעיל מכיוון שזה לא נותן לך מידע עבור כל עובר אלא את הממוצע של שני העוברים...כך שאם חלילה יש בעיה לאחד מהם לא תוכלי לדעת.
    בקיצור- אל תעשי חלבון עוברי....
    אה ו...מזל טוב!!!

[email protected]
  • תודה רבה בנות על התשובות
    באמת מקווה שיעבור תקין וחלק להבדיל מההריון הראשון, שהיה מסובך לגמרי
  • אני לא עשיתי.
    שיהיה קל ותקין

• אכן בהיריון תאומים לא עושים חלבון עוברי.

מזל טוב!!
  • בנות לתאומים...
    עשיתן בדיקת מי שפיר, חייבו אתכן לעשות?
    כי קצת מלחיץ להיות בחוסר ידיעה... לפחות בדיקת מי השפיר מרגיעה, לא?

תודה
  • מזל טוב!

גם אני לא עשיתי

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."

• אני לא עשיתי. אף אחד לא דיבר איתי על זה אפילו כי לא היה שום צורך.
    לא מחייבים לעשות את הבדיקה הזאת אף פעם. לפעמים ממליצים עליה אבל ההחלטה היא שלך.
    עצם זה שזה הריון תאומים לא אומר שהבדיקה הכרחית!

• אז ככה- אותי, הרופא המעפן שהיה לי שלח לעשות חלבון עוברי, וכמובן שהבדיקה יצאה בעייתית, כי הלא היא בדיקה סטטיסטית עבור עובר אחד, ולא שניים.. ואז הוא כמובן המליץ לי לעשות בדיקת מי שפיר, וכמובן שאצלו- פרטית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה