הגיוני שיצאו שיניים בגיל 3 חודשים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יובל כבר שבועיים-שלושה עם האגרוף בפה יותר ויותר, וממלא את כל סביבתו הקרובה בכמויות אדירות של רוק. שתי הסבתות אמרו לי שממש עוד מעט צריכה לצאת שן. אני אפילו לא חשבתי על זה כי הוא כזה קטנצ'יק... נראה לכן הגיוני?

אלה.

10 תגובות
עמוד 1
  • חחחח הגיוני בהחלט גם לליעד יצאו הראשונות ב 3 או 4 חודשים
    זה תורשתי בד"כ גם לי יצאו מאוד מוקדם

• יכול להיות מצד שני גם יוסי וכל הילדים בגילו מגלים את הידיים וכל היום הם בפה
    אז לא הייתי בונה על זה לדעתי זה חלק מההתפתחות

• יכול להיות - כי יש תינוקות שיצאו להם שיניים בגיל 3 חודשים
    וגם לא חייב להיות וזה סתם חלק מההתפתחות והדבר הראשון שהוא יכול להכניס לפיו... והרוק מצטבר כי הוא עדיין לא שולט בזה ...

• כמו שמיכל כתבה..

גם מאיה כל היום עם האגרוף בפה אבל זה בטוח לא שיניים

• יכולות לצאת שיניים אבל זה לא בטוח זה
    לקראת 3 חודשים מסתיימת התפתחות בלוטות הרוק אצל תינוק והן מתחילות לפעול במלוא המרץ
    פחות או יותר בזמן הזה תינוקות גם מגלים שיש להם ידיים והדבר שהכי מעניין לעשות איתן זה, כמו שאת מבינה, להכניס אותן לפה

• תודה בנות,

ניסיתי להציץ בחניכיים קודם - רואים שתי שיניים מקדימה למטה בתוך החניכיים, כאילו החניכיים די שקופים... אף פעם לא הסתכלתי לפני זה אז אני לא יודעת איך זה נראה קודם.
    אחכה להתפתחויות
  • אהה אם את רואה אותם דרך החניכיים השקופים זה ממש עוד עיניין של איזה כמה ימים!!!!
  • גם אצלי היא כל הזמן עם האגרופים בפה
    מהשבועיים האחרונים
  • אצלי הם לא הוציאו את הידיים מהפה והשן הראשונה בקעה בגיל תשעה חודשים לשניהם.
    וד"א זה שרואים את השן גם לא מעיד על כלום. השן האחרונה שבקעה לאיתי- ראינו אותה במשך חודשיים והיא יצאה רק לפני שבוע.

• בגדול להכניס אגרופים לפה זה חלק מההתפתחות
    זה מתחיל בידיים ונגמר בכל דבר אפשרי אז שים לב

זה הגיוני מאוד
    אצלי כבר ב4 חודשים היו שיניים ל2 הילדים
    וגם שמעתי על ילד שנולד עם שן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה