היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מורני היקרה גם המכשפה שלי כבר כמעט , אני מאחלת המון הצלחה היום אצל רופא.גם המכשפה שלי דייקנית כל 32 יום. אל תפחדי לגבי ניתוח שמעתי שזה ניתוח פשוט מאד , לכי תדעי אולי בכלל לא תצתרכו אותו.
מרגולית - נשמה את!!!!! תודה רבה לך
מורני ומרגוש יפות שלי.. מאחלת לכן מלא בהצלחה!!! בשורות טובות ממש בקרוב!!
מורני תעדכני מה איתך!!!
יש לי שאלה...אמרת שהרופא שלך גילה לך שאת לא מבייצת טבעי...למה זה? את לא מררגישה שיש לך ביוץ במהלך החודש? ז"א..הפרשות ודקירות בצד??
גם הווסת של סדירה כל 29 יום...אולי מה שלא הולך לנו זה גם שאין לי ביוץ?? הבדיקת פרופיל הורמנלי יצאה תקינה.. \ ממממ מעניין...אף פעם הוא לא עשה לי בדיקת זקיקים כדי לראות... ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מהממת דבר ראשון תודה
מקווה שהלך לך טוב אצל הרופא תעדכני אותנו
מורני יקירתי מלא בהצלחה! אני לא חושבת שידחו לך, החגים אוטוטו נגמרים! דווחי מה היה
מתוקה! שיהיה לך בהצלחה! הנה עוד שבוע והחגים נגמרים, אין סיבה שזה יתעכב כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]