מרגו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מאמי

ראיתי ששאלת באחד הפורומים בנוגע לתמיכה שהרופא נותן לאחר הזרעה
    רציתי לשתף אותך שאצלי חודשיים לקחתי תמיכה ( קפסולות כאלו בשם אנדומטרין משהו כזה )
    וזה היה בחודשיים ששתיתי איקקלומין ועשיתי את הזריקה של האוביטרול .. (שעדיין לא הגיעה התוצאה של הבדיקת זרע .. אז חשבנו שיהיה אפשר להיקלט ככה ..) בכול אופן אני עשיתי פרופיל הורמונלי ושמה ראו שיש לי הורמון אחד נמוך יחסית שזה הורמון שאמור להיות מופרש לגוף ברגע שהגוף מזהה הריון .. אז הרופא שלי לא רצה לקחת סיכון ולכן לקחתי תמיכה בכול פעם שבועיים

רציתי לעזור לך לעשות קצת סדר בראש
    חפרתי קצת חחח :)
5 תגובות
עמוד 1
  • מורני תודה רבה , תמיד טוב לקבל עוד מידע , אני אשאל את רופא ביום שלישי. אני לא ייודעת אם גם החודש נעשה הזרעה , סביר להניח אני שוב אקבל איקאקלומין ולנסות טיבעי אז אני רוצה משהו גם לביוץ.
  • משהו גם לאחר הביוץ .
  • עשית פרופיל הורמונלי אם אני זוכרת נכון..
    בפרופיל יש הורמון בשם פרוגרסטון אם הוא נמוך אז מביאים תמיכה אחרי הזרעה או סבב של איקקלומין שבועיים אחרי..
    אם הכול יצא תקין בפרופיל אין סיבה שהרופא ייתן לך !
    אל תכניסי לעצמך סרטים לראש מאמי שלי....
  • כן עשיתי פרופיל הורמונלי ויצא תקין , לא יודעת אולי צריך שוב לחזור על בדיקה , נראה רופא יחליט . אבל בכל זאת אני אשאל אותו. תודה מורן.

/]
  • בהצלחה !!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה