היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, חזרתי מהאחות עכשיו, והיא נתנה לי מיכל פלסטיק לאיסוף שתן
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
7 תגובות
עמוד 1
הי מאמי. חלבון בשתן לא תמיד מעיד על רעלת הריון אבל טוב שתהיי במעקב. מדדו לך לחץ דם? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מותק שלי.. תשתדלי להוריד לחץ! "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
תמיד צריך להיות עם היד על הדופק לי היתה רעלת הריון קשה אפשר לומר עם הגדולה.. צריך שיהיה לפחות 2 מתוך 3 הסימפטומים- בצקות לחץ דם גבוה וחלבון
מעבר לכל זה.. לא כאב לי משהו או ״סבלתי״ פיזית מזה.. ואין דרך להימנע מזה טוב שאת במעקב שיהיה לך בהצלחה
אני מומחית לאיסופי שתן ושתן סטיק עם 4 פלוסים בחלבון חחחחח
עשיתי כ"כ הרבה איסופי שתן בחיים שלי בהירון הקודם בגלל החלבון הזה שכבר שחכתי מה זה להשתין על אסלה אחכ.
קודם כל, יש אנשים שברגיל אצליהם יש חלבון בשתן. את לא יודעת בטח, כי אף אחד לא בודק את זה במצב בריא. כשהייתי חולה בוירוסים בילדות תמיד היה לי חלבון בשתן. תמיד. סתם רמז מתרים שהכליות שלי כאלה באופי.
עכשיו כשהתחלתי הריון שני, הרופאה ישר הביאה לי לעשות איסוף, בשביל לדעת מאיזה מספר חלבונים אנחנו מתחילים את ההריון (כדי לקחת הכל בפרופורציה ולא למהר להגיע למסקנות) חלבונים לא אמורים ליהיות בשתן בכלל (הם גדולים מידי בשביל לעבור במסננים בכליות). בגלל שההריון זה משקל על הכליות, הן תחת העומס מעבירות לפעמים, בתהליך יצירת השתן, את החלבון. אז חלבון -לכשעצמו- זה לא מסוכן בכמות מסוימת..פשוט עוקבים... עוקבים אחרי הכליות, עד כמה עומס יש עליהן (= כמה חלבונים יש באיסוף)
אצלי זה היה רק חלבון בשתן- אז זה לא רעלת. היה לי לחץ דם תקין ולא היו בצקות. היה עלי מעקב פיפי צמוד. כל הזמן עשיתי מלא פיפי סטיק (מיותר כי ברור שיהיה שם פלוס) מספר איסופי שתן כאלה שיראו מה המגמה... אצלי החלבון עלה לו לאט לאט....לקראת 38 הגיע באיסוף ל1750 ואמרו טוב בואו נזרז (פחדו על הכליות) בסוף הגבתי לזירוז בשבוע 39. הקטע המצחיק והלא מובן היה שדווקא אחרי הלידה, עשו לי שוב איסוף ושם היה כבר 3000!!! אמרו לי ללכת לרופא שמתעסק עם פיפי וכליות (לא זוכרת תשם ) להמשך בירור של למה זה ככה ומה עושים (כי לידה לא פתרה את זה -לכאורה-), הוא אמר לי לעשות חצי שנה מהלידה שוב איסוף. כדי לתת לזה זמן להסתדר, ואם תיהיה ירידה (לא מדברים על 0) אז יעזוב אותי בשקט. אני לא עשיתי את זה אז. אני עושה עכשיו בתחילת ההריון חחחחח סימנים שאת יכולה לבדוק בעצמך אם יש חלבון בשתן ברמה מכובדת, זה האם הוא מקציף. כשתעשי למיכל הגדול הזה ותראי שם קצף בטוח יש לך חלבונים. אה זה מזכיר לי למה הזנחתי את הבדיקה אחרי חצי שנה- הפסיק להקציף לי.
בקיצור, אם זה הדבר היחיד שיש לך, אין לך מה לדאוג, רק להיות במעקב מעצבן של המון פיפיפיפיפיפיפיפי כל הזמן להתעסק בפיפי וכמובן שגם יבדקו לך כל הזמן לחץ דם (כדי לשלול רעלת, כי כבר יש לך כאילו סימן לאוסף)
מיצי ענתה מפורט ביותר,
מחזיקה אצבעות שזה כלום!
קפצתי שוב בשביל להגיד שגלשתי לתוצאות שלי, ויש לי באיסוף 600 ומשהו כבר
תודה בננות
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.