אני אובדת עצות.. צריכה את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זו שחר , היא ילדה תלותית ברמות
10 תגובות
עמוד 1
  • וואי אני בדיוק באותו מצב

• בטוחה שניסיתם הכל אבל סתם חוזרת על מה שעזר אצלנו-
    במקום להרים- לשבת על ידה עד שהיא שקועה ואז להתרחק מעט, להזמין אתכם למקום בו אתם נימצאים - במטבח - לתת לה כלי מטבח על הרצפה, על ידך, מקפלת כביסה? לתת לה חולצה לנסות לקפל או להביא לה צעצועים על ידך...
    אם היא כ"כ צריכה אתכם לידה יש לה קושי ועד שיחזור אליה בטחונה בכם כדאי לאפשר לה - עם כל הקושי (ויש קושי, אני יודעת) להיות על ידכם....
    היא התחילה גן השנה?

• לינברי בחיי שאת הכל ניסיתי שאני יושבת לידה והיא רוצה להיות עליי
  • צודקת.. זה ממש מחרפן

יכול להיות שזה גם עניין של אופי..
    ברגע שהיא תיכנס למסגרת אני מניחה שזה ישתפר
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יוווווווווווווווו היא בול יונתן
    ]

• האמת שאמרתי ליניב 'חכה שהיא תזחל זה יפסק' זה לא נפסק
  • היא מדברת?

לפעמים מתסכול של חוסר הצלחה בתקשורת הם רק בוכים..

או.. שבאמת אופי.
    גם אצלי סער בוכה מכל דבר קטן - אבל אני ממש לא מתרגשת (אלק לא! לא מראה לו) ועד שהוא קולט שזה לא משהו חשוב ורציני הוא נרגע...
    ע"פ שיטת אדלר כל דבר שאנחנו לא רוצים לעשות ממנו סיפור, ואנחנו נעצים וניתן לו מקום הוא סתם יצא מפרופורציה.

בכל מקרה,
    בקטנה!

אחריי הכול - הם הדבר הכי מושלם שיש על פני האדמה, לא?

• איילת אין ספק שאת צודקת , הם הדבר המושלם
  • זו תקופה קשה של חרדת נטישה...בטוח זה יעבור

• טוב, אני לא זוכרת אם רום אופיר היתה בוכה כל הזמן. אבל היא בהחלט היתה תלותית וקוטרית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה