הסבר בבקשה :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כמו שאתן יודעות אתמול קיבלתי וביום שני אני מתחילה חפיסה נוספת של פרוגוליטון שזה כדורים שמחזקים את רירית הרחם ... אז ככה רציתי לדעת מה זאת הזרעה ? ומה הכוונה באופן טבעי או לא ? איך זה נעשה ? והאם אתן חושבות שבכלל יתנו לי לעשות את זה לאור העובדה שנקלטתי פעמיים להריון תוך 4 חודשים אך לצערי שניהם לא החזיקו?

7 תגובות
עמוד 1
  • הזרעה שמזריקים לך את זרע לתוך חלל הרחם, לגבי טיבעי לא אני לא מבינה בזה , אני למשל מבייצת טיבעי ,ולבעלי אין בעיה בזרע , אבל בכל זאת לפני הזרעה ,קיבלתי איקאקלומין +אובטירל ועברנו גם השבחה לפני.אבל למה את צריכה הזרעה ? הרי נקלטת טיבעי , הוכחנו כבר שזה לא ישר מצליח על הפעם ראשונה.
  • ועוד דבר נוסף לפני הזרעה עושים מעקב זקיקים ולפי זה קובעים את היום הזרעה.

/]
  • היי מאמי

לדעתי תוציאי לך מהראש לגמרי שאת צריכה הזרעה .. הרי ניקלטת באופן טיבעי ברוך השם למה את צריכה לחשוב על היתערבות חיצונית כאשר הכול תקין ואתם ניקלטים טיבעי..

לדעתי תאכלי טוב ובריא תאכלי דברים שמחזקים את הרחם
    ובע״ה תקלטי שוב טיבעי להריון ארוך ותקין!!
  • אבל גם בטבעי מזריקים אוביטרל. אף אי אפשר לדעת בוודאות מתי יהיה ביוץ אפילו אם מעקב זקיקים ,ברגע שמזריקים אוביטרל ביוץ אמור להתרחש תוך 39 שעות

/]
  • ואגב אני מבייצת טיבעי ובכל קיבלתי איקאקלומין בשביל הזרעה.

/]
  • מוזר מרגו שלכל אחת נותנים טיפול אחר, אני גם מבייצת טבעי אבל לא נתנו לי איקקלומין

• זה בככל לא מוזר , כשרופא נתן לי לשתות איקאקלומין בככל לא דיברנו על שהולכים לעשות לי הזרעה , אבל כשחזרתי אליו לאחר שסיימתי אם איקאקלומין והוא ראה שיש תגובה טובה מאד (חזרתי ביום ה13) הוא רק הציע או לעבור הזרעה או להמשיך לנסות טיבעי. אני זאת שבחרתי הזרעה. בדיקת זרע של בעלי יצאה תקינה ,אבל בכל זאת עברנו השבחה ,אז אני לא חושבת שיש קשר בין הדברים. או שכל רופא והטיפול שלו.

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה