על סף יאוששש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    למרות שאני לא מתכתבת הרבה בפורום אני כמעט כל יום נכנסת ורואה מה קורה אצל כולכן אתן פשוט מקסימות איזה תמיכה מדהימה....
    אני רוצה לשתף אתכן במה שעובר עליי בחודשים האחרונים:
    כבר יותר מחצי שנה שאני ובעלי מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה אחרי כמה חודשים החלטתי לקנות ערכות ביוץ וגיליתי שהיום של הביוץ שלי יוצא יום לפני הטבילה(אני שומרת נידה) ולכן הלכתי לפני כחודש לרופא והוא הביא לי כדורים בשם "אסטרופם" ואמר שהכדורים האלו ידחו לי בכמה ימים את הביוץ , ואכן כך היה בחודש שעבר לקחתי אותם ובאמת יום אחרי הטבילה היה לי ביוץ שהמשיך שלושה ימים
    בימים האלו אני ובעלי עבדנו הרבה אך למרבה הצער זה לא עזר ואתמול קיבלתי שוב...
    אני כבר על סף יאוש.. לא יודעת מה לעשות עוד...
    אני רוצה לציין שיש לי שתי בנות מקסימות בנות 6 ו4
    אשמח לעידוד....
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לא להתייאש! אם הבעיה היא שהביוץ יוצא רק יום לפני הטבילה אז אפשר לטפל בזה. אם עשית בדיקות ביוץ ביתיות אז תקחי בחשבון שהן מראות ביוץ קצת לפני שהביוץ מתרחש, בין 24-48 שעות. למשל אם הן הראו לך חיובי יום לפני הטבילה, יש סיכוי שתתפסי את הביוץ ביום הטבילה. בנוסף שמעתי שעל מנת לדחות את הביוץ צריך לשתות מים עם מיץ לימון מתחילת המחזור וזה מעקב אותו קצת. אני לא ניסיתי בעצמי כי לי אין בעיה כזו, אבל את יכולה לנסות.
    והאפשרות האחרונה היא פשוט לקחת שוב את הכדורים שהרופא נתן לך לדחיית הביוץ - כמו שאמרת בעצמך זה עבד, והביוץ הגיע מאוחר יותר.
    לגבי זה שלא הצלחת עדיין - קחי בחשבון שאם הכל בסדר ותפסת את הביוץ - הסיכוי להרות בכל חודש הוא בין 20%-30% בלבד.
    שיהיה לך בהצלחה!
  • מיכלי היי, מאד יכול להיות שעד שהתחלת לבדוק ביוץ פשוט פספסתם את הימים, אז לא להתייאש בבקשה, תמשיכי עם הכדורים ואני בטוחה שזה יבוא

• אני מבטיחה להמשיך לנסות... אתן ממש מעודדות אותי תודה:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה