שאלה על אנפמיל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מכינה במים קרירים מערבבת כמו שצריך די הרבה זמן עד שאין גושים
    ומחממת לו לפני האוכל אבל זה סמיך וניתקע לו כל פעם
    לוקח לו שעה לאכול 90 וגם כל פעם עוצר באמצע ובוכה ואז אני מנערת קצת והוא ממשיך
    כניראה יש גושים קטנים קטנים שאני לא רואה..
    אני מפחדת להחליף פיטמה שלא יהיה גדול מידי
    אבל מה עושים רק מלאכול הוא מיתעייף ונירדם

10 תגובות
עמוד 1
  • גם אנחנו היינו משתמשים באינפמיל.

אני לא יודעת מי אמר לך לשים מים קרים...

קחי את הבקבוק עם התמ"ל, שימי מים חמימים/פושרים ותערבבי אותו בסיבובים עדינים, לא בניעורים...
    מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך.

לא אמורים להיות גושים וממש טיפה קצף...

מקווה שתסתדרי,
    בהצלחה,
    איילת
  • אחרי 2 בנות שאכלו אינפמיל כל אחת כמעט שנה אז ככה:
    מכינים את האינפמיל במים קרים, מערבבים היטב, לפני האוכל ניתן לחמם עד טמפ' החדר, יותר חם מזה האוכל מסמיך!!
    אנחנו הכנו מראש כמה בקבוקים ושמנו במקרר (מחזיק 24 שעות בקרור) וכל פעם כמה דקות לפני האכלה הוצאנו ושמנו בתוך כלי עם מים מהברז (מים רגילים לא חמים) כך הקור נשבר והבנות אכלו את האוכל קר אבל לא קפוא.

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • תתקשרי לשרות לקוחות שלהם, הם נורא נחמדים ויסבירו לך הכי טוב.

• דיברתי אים והם הסבירו בדיוק כמו שהסברת וככה אני עושה
    אבל זה סמיך ולא נראה שממש טעים לו חוץ מזה שהוא פולט את זה גם
    הוא אוכל חצי מהכמות שהיה רגיל ונשאר רעב ולא רוצה אינפמיל אז אני משלימה עם מטרנה
    לא יודעת אם אני נוהגת נכון אבל אי אפשר להשאיר אותו רעב..
    ומה עושים כשאנחנו מחוץ לבית?

• אני לא יודעת מה להגיד, אם הוא רעב הוא יאכל גם את האינפמיל.

אני האמנתי בזמנו שהאינפמיל זה האוכל שהן תקבלנה ושאין עוד אופציות, שתיהן עדיין סבלו עם האינפמיל ובנוסף קיבלו גם תרופות אבל זה היה אחרי ניסיון של שבועיים של רק אינפמיל. ברגע שאת נותנת גם מטרנה אז האינפמיל לא יכול להתמצק בקיבה כי הוא נהיה מדולל, אם תאמיני באינפמיל ותתני לו צ'אנס אז תדעי, אם יוסי יראה שזה מה שיש הוא יאכל, אם כל פעם את מוותרת ונותת את המטרנה אז כבר עדיף לוותר מראש כי זה לא יעיל וסתם חבל.
    אני חלילה לא מבקרת אותך, אני רק מציינת את העובדות, יודעת שהתמודדות עם ילדי ריפלוקס היא ממש קשה ומעייפת
  • יש עוד בעיה: הוא לא אוכל שום דבר קר..
    גם את המטרנה או חלב אם אני מחממת לו אוףףף
    מתי הריפלוקס יגמר?
    ואיך הוא יכנס למעון ככה?

• אל תדאגי בקשר למעון, תתני הנחיות ברורות שאסור להניח אחרי אוכל וכו' , הן מכירות את הסיטואציה.

ניסית להסמיך לו חלב שאוב/מטרנה עם קורונפלור? אולי זה יעבוד במקום האינפמיל.

• איזה פטמה את משתמשת? צריך פטמה משולבת או מס' 2 לאינפמיל.

נורא מוזר מה שאתו אומרות - אנחנו הכנו רגיל כמו מטרנה....
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני משתמשת במספר 1 ואני יחליף לו ל2
    אבל זה לא משנה כי גם את זה הוא פולט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה