היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה .. ממש לא דוחים את ההזרעה מתחילה אותה בחודש הקרוב .. כרגיל איקקלומין 5 ימים בדיקת אולטרסאונד זריקת אוביטרול השבחת זרע והזרעה !!
הרופא המקסיםםםם שלי עידד אותי היום מאוד
20 תגובות
עמוד 1
שבת שלום מותק, מחזיקה לך אצבעות!!!הלוואי שהכל יסתדר נשיקות
יופי מורני אני מאד שמחה בשבילך שיהיה בשעה טובה ומחזיקה אצבעות
שמחה לשמוע שאת מתחילה כבר החודש את ההזרעה שיהיה בהצלחה
ואי מורני בהצלחה! אנחנו במצב די זהה.... גם אני אתחיל הזרעה אבל עוד חודש.... וגם לבעלי אותו סיפור ויש תורים לבירור. אוי אני מבואסת מזה והכי מתבאסת כשיש מחזור, אנחנו צריכות לנסות הכל הזרעות ובמקביל ניתוח שהזרע יחזור להיות תקין.
היי מורני, אני מזה שמחה לשמוע שתתחילי כבר החודש!!! חוץ מהאיקקלומין אנחנו בול באותו מצב חחחח גם לבעלי יש וריקוצל אבל עוד לא היינו אצל הרופא עם תוצאות הבדיקה. בכל מקרה עושים השבחה כל שההזרעה לא מושפעת מאיכות הזרע. וגם הבנתי שהניתוח ממש קל. בכל מקרה אני מאד מתרגשת בשבילך ומחזיקה אצבעות
ג׳יסי חמודה, איך אובחן אצל בעלך וריקוצל? בעלך עשה בדיקת זרע? הרופא בדק ואיבחן או דרך אולטרסאונד בלבד? כמה זמן אתם מנסים? אתם מנסים טיבעי? אצלי יש ביוץ, הבעיה התגלתה אצל הבעלול.... ואי כמה שאלות שאלתי
תודה בנות יקרות
מקווה לשמוע בשורות משמחות. אחרי כמה זמן אפשר לעשות הזרעות?
מורני, ד״רשפי רשם אחרת.... הוא ענה לאנשים שכדי לאבחן אם צריך ניתוח שמה שחשוב זה בדיקת זרע ובדיקה של אורולוג על הגוף של הגבר ורשם שאולטרסאונד שולי. תקראי בפורום שלו הוא רשם את זה הרבה פעמים שם. רשם גם שלא כל וריקוצל דורש ניתוח.
חחח מורני אנחנו מנסים 10 חודשים, אחרי חצי שנה עשינו בדיקות: אצלי הכל תקין, לבעלי מורפולוגיה 4%. אז התחלנו הזרעות, ואחרי שראיתי את הסרט של אורלי וגיא בעלי הלך לעשות אולטרסאונד וראו. בקרוב הוא ילך עם הבדיקות לרופא. מקווה שעזרתי :) אה - ואת ההזרעות אנחנו עושים טבעי חוץ מאוביטרל.
תודה תודה ! וכמה הזרעות עשית עד עכשיו?
לולי- אני לא יודעת מה ד״ר שפי רשם אני יודעת שאצל בעלי גילו את הוריקוצלה רק בעזרת אולטראסאונד ולא עפ״י בדיקת זרע שהוא עשה - הבדיקת זרע יצאה לא תקינה ובעקבות כך הרופא הפנה אותו לאולטראסאונד ושמה ראו את הוריקוצלה ..... וזה ברור שלא כול וריקוצלה דרוש ניתוח- יש לבעלי עוד שבועיים תור לאורולוג ורק הוא ייקבע לאחר שהוא יראה את הבדיקות דם שהוא עשה ואת הספירת זרע והבדיקת אולטרסאונד הוא ייקבע אם הוא צריך ניתוח או לא..
הזרעה אחת
בהצלחה מותק!
מורני אני רוצה להגיד לך שבחודש שניקלטתי היתי בקבר רבי עקיבא בטבריה ,ולאחר שבועיים הבנתי שהתפילה באמת עזרה !
אלה חדשות מדהימותתתתתת שיהיה המון בהצלחה!!! זה ממש קרוב!!!