שאלה קצת מפגרת אבל מטרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 37+4. כבר כמה ימים שיש לי כאבי מחזור שבאים והולכים. משום שאין לי מושג איך מרגישים צירים (כי הלידה הקודמת שלי הייתה קיסרי ובלי צירים) אני לא יודעת מה אני אמורה להרגיש. כולם אומרים כשזה יבוא את תדעי. אבל משום שיש לי נסיעה ארוכה לבית החולים אני דואגת להרגיש את הדבר הנכון ולהגיע למיון בזמן הנכון. אז מה אתן אומרות? איזה מין כאב זה?

6 תגובות
עמוד 1
  • לגבי כאבים
    כל אחת תתאר לך את הצירים בצורה שונה.
    תנסי לראות האם הכאבים סדירים ומתגברים או שהם לא סדירים ובאותה עוצמת כאב.
    עוד משהו שאפשר לזהות איתו צירים, הם לא עוברים במנוחה, כלומר תנסי לשנות תנוחה ותראי האם יש השפעה על הכאב, צירים מאד כואבים ולא עוברים במנוחה.
    מה שאת מתארת יכול להיות ברקסטונים, אשר לא מביאים ללידה אבל מכינים את הגוף.
    ךקראת סוף ההריום הברקסטונים בהחלט יכול להכאיב.
  • זה נשמע כמו צירים, כי הם קומים לכאבי מחזור... שימי לב לתדירות - האם הם סדירים ומה המרווח ביניהם. אם זה סדיר וצמוד - תלכי לבית החולים
  • כמו שאמרו לך אצל כל אחת זה שונה הרבה מרגישות בבטן ובגב אני לא הרגשתי בגב
    אבל מה שכן תתזמני ושתראי שזה חוזר כל זמן מה אז כנראה זה זה

• כל אחת חווה את זה שונה!!!
    אצלי לדוגמא זה התחיל מכאבי מחזןר ואז כאבי גב עם הקרנה לרגל שמאל . לא הרגשתי התקשות בבטן או משהו כזה כמו שהרוב אומרות .
    צירים אמורים להתחיל חלש ולהתחזק וגם ההפרשים בינהם צריכים להיות אחידים.. במידה וכל ציר בא כל 5-7 דקות - זה הזמן ללכת לביהח

• ברב המיקרים זה כל כך כואב שזה משתק אותך לכ30 שניות עד דקה...
    לכן אומרים כשזה יגיע את תדעי...
    שילשולים תכופים
    כאבי בטוסיק-לחצים כמו צורך לחרבן כל הזמן
    צרבת
    קוצר נשימה קליל לפני לחץ בבטן-בטן מתקשה

ירידת מים...לא חוויתי מעולם אבל פיפי שלא מפסיק? זה זה...
  • כמו שמיכל כתבה לך
    כאבי צירים בהחלט משתקים ושוב, לא לכולן :)))

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה