האם למישהיא יש במקרה כדור אחד של אסטרופם 2 מ"ג ?!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניתקעתי ללא הכדור הנ"ל וכרגע יש את החג
    אם יש מישהיא שנותר לה כדור אחד ויכולה להעביר אלי
    בבקשה צרי קשר 0547610164
    תודה
    רונית

המיל שלי [email protected]

ron
5 תגובות
עמוד 1
  • היי רונית יש לי חבילת אסטרופם מסתבר (לא זכרתי שהשתמשתי בזה בכלל בעבר) טובה עד ה4/2014 את מוזמנת לקחת אותה אם את צריכה. זה המייל שלי [email protected] כיתבי לי ואני אשלח לך איפה אני גרה והכל .
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי raydes5

היי רונית יש לי חבילת אסטרופם מסתבר (לא זכרתי שהשתמשתי בזה בכלל בעבר) טובה עד ה4/2014 את מוזמנת לקחת אותה אם את צריכה. זה המייל שלי [email protected] כיתבי לי ואני אשלח לך איפה אני גרה והכל .

תודה רבה רבה - בהחלט שלחתי ממתינה לעדכונים ממך
    את ממש מצילה אותי

ron
  • יש לי קופסא אחת של אסטרופם 2 מ"ג. תוקף 10/2013
    מאיפה את???
    תכתבי לי [email protected]
  • בשמחה תשמעי זה יצא משמיים כי בדיוק בעלי עשה סדר במגירות וזה צץ לא זכרתי בכלל שיש לי את זה כי לקחתי את זה ממזמן , זה ממש צץ בשבילך חחחח
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי ronith5

ניתקעתי ללא הכדור הנ"ל וכרגע יש את החג
    אם יש מישהיא שנותר לה כדור אחד ויכולה להעביר אלי
    בבקשה צרי קשר 0547610164
    תודה
    רונית

המיל שלי [email protected]

ron

בנות יקרות תודה עבור העזרה - אני במקרה בקרתי במרכז בריאות האישה היום באשדוד ובמקרה הייה שם קרדיולוג שאישר עבורי מרשם
    כך שהסתדרתי - תעבירו לבנות אחרות שצריכות - המון תודה רבה

א יש תרופות אחרות - צטרוטייד / מנוגון ואו מנופור אשמח לקבל

ושוב המון תודה עבור המאמץ לעזור

שתהייה שנה טובה ומתוקה

ron
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה