בנות יכול להיות שאתמול התייבשתי?..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בערב אני ניקיתי את הבית ושטפתי ובסיום אני התחלתי להרגיש ממש לא טוב... הייתי על הפנים.. הייתה לי סחרחורת ובחילות (ולא אני לא בהיריון) חולשה ועייפות , כאבי ראש
8 תגובות
עמוד 1
  • ברור מאמי אם את לא שותה כל היום ומנקה ורצה אחרי הילדה אז ברור שיכול להיות שהתיבשת
    היום שתית?

• היום שתיתי מהבוקר 5 כוסות ועכשיו אני שותה כוס שישית..
    זה גם לא פעם ראשונה שזה קורה לי.. ואמא ממש התעצבנה עליי היום והיא אומר לי שזה מחוסר שתיה ואני חייבת לשתות לפחות 3 ליטר ביום..
    וזה יכול להוביל לאיבוד הכרה
  • כן מאמי בטח יכול להיות
    אבל אני חושבת שזה שילוב של זה שאת לא שותה מספיק אבל גם לא ישנה טוב מאמי.. זה מתיש
  • טלי
  • בהחלט נשמע הגיוני שהתייבשת ,
    כשאנחנו נמצאים במקום קריר ומוצל יש לנו פחות דחף ורצון לשתות אבל זו טעות כי כל יום חייבים לשתות לפחות 8-10 כוסות מים , לי קרה שפעם אחת הייתי מיובשת ומאז פשוט שמתי לידי בקבוק של 2 ליטר מים מינרלים והייתי מסיימת אחד כזה כל יום.
  • נשמע שזה יכול להיות התייבשות
    לפעמים אחרי שרצים אחרי הקטנים שוכחים לשתות
    תסתובבי עם בקבוק איתך

• אין קשר למקום קריר ולהתייבשות
    בן אדם יכול להתייבש גם בחורף בשיא עונת גשמים או שלגים
    זה שהטמפרטורות בסביבה נמוכות לא מעיד כלום על מאזן המים בגוף
    וממה שאת מתארת אכן נשמע שיש לך מחסור חמור בנוזלים

את חייבת להכריח את עצמך לשתות - מים, תה צמחים (ללא קפאין הכוונה), מים עם ויטמינצ'יק
    העיקר שתשתי...
    כמובן שהעייפות הכרונית שאת נמצאת בה משפיעה גם היא

את חייבת להתחיל לדאוג לעצמך ולטפל בעצמך, את לא חיה לבד,
    יש לך בעל וילדה קטנה שצריכה אותך ואת צריכה לטפל בעצמך לפחות כדי להיות שם בשבילה
    ולהיות מסוגלת לשחק איתה, להכין לה אוכל, לקלח אותה וכו'

תרגישי טוב

• תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה