הי בנות שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחילה מחר פרוגינובה
    אפשר קצת הסבר...?
    למי שלקחה /לוקחת
    תודה

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
7 תגובות
עמוד 1
  • היי ליטל

בהצלחה !
    ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • היי ליטל שרי,
    נפלה בחלקי הזכות לקחת גם מס' פעמים לפני החזרת מוקפאים - מטרת הכדור זה להביא את הרירית למצב שבו יוכלו לבצע לך את ההחזרה = מעל ל7 ממ.
    את הכדור נוטלים כשבועיים בערך- ייתכן והמינון שונה- אני לוקחת 3 פעמים ביום- וכל כמה זמן מגיעים ועושים אולטרסאונד לבדיקת רירית.

הכדור לא כואב.....רק כדור.... הכדור מעכב את המחזור כך שכל עוד את נוטלת את הכדור אין מה לחשוש ממחזור.
    זהו בערך... שיהיה המון בהצלחה!
  • וואו תודה איזה פירוט...
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • תרופה שנלקחת לפני החזרת עוברים,
    בעיקרון טיפ שלי מקריאה באינטרנט, (והרופא הסכים איתי)
    מומלץ לא לקחת אם אין בעיה ברירית הרחם,
    תמיד עדיף החזרת קפואים על בסיס טיבעי וללא תרופות...
    ככלל פרגינובה אסורה ולמי שבמשפחתה היסטוריה של סרטן...
    וזה רשום גם בהוראות,
    בגלל שהיא מכילה אסטרוגן שמוכח כמעודד סרטן בשימוש לא טיבעי.

מצרפת לך פירוט:
    http://www.clalit.co.il/HE-IL/Guides/medicines.htm?id=5207&medname=%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%94

ועוד אחד:

התרופה ניתנתלהכנת הרירית להחזרת עוברים מופשרים או עוברים שנתקבלו מתרומת ביצית. לעתים הם גם ניתנים לתמיכה לאחר החזרת עוברים בהפריה רגילה או בניסיון לעבות את רירית הרחם בעת נטילת איקקלומין.
    התרופות ניטלות כטבליות דרך הפה, בדרך כלל במינון של 2 מ"ג פעמיים או שלוש ביום. מאחר ואסטרופם משווק בטבליות בשלושה מינונים שונים (1, 2 ו- 4 מ"ג) רצוי תמיד לוודא מראש מה המינון המדויק עליו הורה הרופא. את האסטרופם ניתן גם להחדיר לנרתיק.
    נטילת אסטרוגנים, גם בטווח הקצר, עלולה להיות מסוכנת בנשים עם גורמי סיכון לקרישיות יתר, למשל נשים מעשנות בנות 35 שנה ויותר או כאלו שבעבר חוו (או שקרובת משפחה מדרגה ראשונה חוותה) סיבוך שנבע מהיווצרות קרישי דם."
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• היי אשכולית,
    מזמן לא היית כאן....חג שמח!!

לגבי פרוגינובה-אני כבר לקחתי את זה פעמיים לפני החזרת מוקפאים ואחרי היסטרוסקופיה.לעיבוי הרירית. אחרי זה המשכתי לקחת את זה כתמיכה לאחר ההחזרה.

אשכולית ממה שאני מתרשמת מדברייך, אז עדיף לעשות החזרה על בסיס טבעי- יש לך הסבר למה לי לא נתנו על בסיס טבעי? אולי כי אני פולציסטית?
  • תודה
    לנו י' אותך נתן
  • מחכה 28 - אם אין לך בעיה ברירית הרחם,
    תשאלי את הרופא אם אפשר להימנע מהתרופה הזו,
    אם לא,
    ואכן יש בעיה שרק תרופה זו עוזרת...
    ואין לך היסטוריה של מחלות במשפחה....קחי במינון נמוך לפי הוראות הרופא,
    ויהיה בסדר,
    לא התכוונתי להלחיץ אף אחת, אני בסה"כ אוהבת לדעת הכל וכך גם מרגישה
    כלפי אחרות....שאם אני יודעת, אז למה לא לשתף.
    תיראי אני סה"כ לא רופאה,
    קראתי המון, ובאתי עם מה שקראתי לרופא שלי....
    והוא הסכים איתי,
    לצערינו הרופאים לא משתפים בהכל,
    אבל מצד שני יש להם גם מטרה...וזה השגת הריון....
    דילמה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה