יש לי הרגשה שזה לא יקרה החודש.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו בכל חודש לפני המחזור גם החודש השדיים מתחילים לכאוב.... באסה....

11 תגובות
עמוד 1
  • אל תספידי לפני שזה מגיע כי מספרים שזה מופיע גם בהריון...

Boten
  • הייי מאמי לא מתאים לך!!!

הרי תמיד אנחנו מדברות על זה שסימני הריון וסימני ווסת הם דומים מאוד ולכן הכאבים בחזה שיש לך לא אומרים שום דבר!
    יש לך עוד שבוע .. תחזיקי חזק ....
  • כאבים בחזה מעידים על הפרשת פרוגסטרון - זה קורה תמיד אחרי הביוץ, עוד לפני שהגוף יודע אם ניקלטת, אין לך סיבה להספיד את החודש. מחזיקה לך
  • תודה מהממות! באמת טלי? לא ידעתי וממש טוב לדעת חחחח..אז זה בכלל לא קשור למחזור? עכשיו אני מבינה למה זה לפעמים מופיע לי כבר מאמצע החודש.

• אצלי גם מופיע כאב בחזה קצת אחרי ביוץ, עלייה בפרוגסטרון אחרי הביוץ חיונית להישרדות הריון צעיר, ככה שזה רק אומר שאצלך הכל בסדר
    הגוף תמיד מפריש פרוגסטרון אחרי ביוץ ל"כל מקרה" כי הוא עדיין לא יודע אם היתה הפריה והוא מתכונן לקלוט עובר אם כן.
    הלואי והחודש הזה שלך
  • יו ממי זה המידע הכי מעודד ששמעתי, כל חודש כשהחזה מתחיל לכאוב אני מתבאסת...תודה נשמה

• ג'סי יפתי,

הלוואי שאת טועה ואת כן בהריון!! רק מחשבת חיוביות!!
    מחזיה לך אצבעות
  • תודה תותיייי

• יסמין, לא ציפיתי ממך! אני דורשת מגברת אופטימיות לחזור לשכון אצל יסמין המדהימה!

יש לך עוד זמן! מקווה שיהיו בעוד שבוע (וגם בעוד שבועיים ) בשורות טובות בלבד!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מחזיקה אצבעות
  • תודה מהממות :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה