שאלה על בדיקת דם עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מסבירים לילדה בת 5 שמבינה כבר ויודעת מה היא רוצה או לא רוצה
    לעשות בדיקת דם ? אנחנו צריכים לעשות ואני יודעת מהעבר שהיה קשה למצוא
    לה וריד להוציא דם .
    אני בלחץ איך אני אתמודד מולה . כי אפילו לרופא שלה היא מסבירה איך היא מרשה לו
    לבדוק לה את הגרון שהיא חולה .

7 תגובות
עמוד 1
  • בלי להכנס ללחץ בתור התחלה זה יהיה טוב :)
    תבטיחי לה איזה הפתעה זה בדר"כ עובד
  • אני אישית לא הייתי אומרת לה עד לאותו הבוקר או יום לפני
    והייתי מסבירה לה בצורה בוגרת שזה לא כואב והיא תהיה איתך ותחזיקי לה את היד, ולבסוף אפילו תקבל הפתעה שתבחר, העניין זה לא לעשות מזה אישיו, ולתאר את זה בצורה טובה וחיובית, ועם את צריכה במקרה לעשות בדיקת דם על הדרך זה יהיה הכי טוב

• מסבירים את כל התהליך {נצא בבוקר מהבית (אם יש צורך בצום להסביר גם את זה)נגיע למרפאה, אולי נחכה קצת בתור, יקראו לנו להיכנס לחדר האחות,שם תשבי עלי ויכניסו לך מחט דקה דקה שיחברו למבחנה והדם שלך יצא משם, זה קצת יכאב אבל יעבור מהר, אח"כ יקחו את הדם למעבדה ויבדקו אותו...}
    אם יש בעיה לקחת לה דם הייתי מתייעצת עם הרופא איך לעשות זאת (גם אצלנו יש בעיה עם לקיחת דם ובמקרה הצורך אני קובעת תור לרופאה ולאחות בו זמנית וכך הרופאה פנויה לבוא לקחת דם)
    בכל מקרה הייתי אומרת לה רק באותו הבוקר ובשום פנים ואופן לא מראש.
    צריך לזכור שלא כל דבר נתון לשיקול דעתם.... אנחנו האחראים על בריאותם ולפעמים צריך לעשות גם דברים לא נעימים...

• ענבר רשמה את זה כל כך נכון
  • תודה רבה על העצות הטובות
    מקווה להיות אחרי אני ינסה לקבוע אולי לחול המועד
    אני אבדוק גם את הנושא לבדוק לגבי רופא שתהיה שם גם .
    חג שמח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה