בוקר עם בשורות טובות ,אני בהריון!איך מספרים לבעל?! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום המחזור מאחר כבר ב-4 ימים, קמתי ועשיתי בדיקה עם השתן הראשון זה הראה לי בצד ימין ורוד כהה ובצד השמאלי ורוד(אבל בהיר יותר) איזו התרגשות !!!!!!! איך מספרים לבעלי???????????? נ
15 תגובות
עמוד 1
בצרחות שמחה!!!!!! אם הוא בבית קופצים עליו אם הוא בעבודה מתקשרים וצועקים בשפורפות או אם יש לך סבלנות מניחים את הבדיקה במקום שבו הוא בטוח יראה אותה.
הוא בבית,יושן. אני ישים לו את זה במקלחת עם הסבר מהעלון. חחח כדי שיבין מהו הפרוש שני קווים. תודה
מזל טוב!!!!!!!!!
עשית בדיקה ראית חיובי ועדיין לא צרחת לו באוזן עכשיו תעירי אותו ותספרי לו שמחה דוחה שינה
מזל טוב! אם יש לך עטיפה יפה בבית, את יכולה לעטוף את הבדיקה כמתנה ולהביא לו על הבוקר מתנה :-)
שלי ריגשת אותי!!!!! אני יעטוף את זה ויקפוץ עליו.
יווווו בשעה טובה
המון המון מזל טווווב!
גם אני סיפרתי לו כשהיינו במיטה. נכנסתי למיטה ותפסתי הרבה מקום והוא שאל: מאמי מה יש, תשאירי מקום גם לי" אז עניתי לו שאין מה לעשות אני צריכה מקום לשניים.
בכל מקרה- אני לא הייתי מחכה שניהההההה והייתי צורחת כבר!
בסוף החלטתי לקשור את הסטיק עם מכתב קטן שבו צוין תאריך הלידה המשוער והסבר של העלון,הוא הבחין בזה ונירגש כל כך,"אמרתי לך״ הוא חזר ואמר חחחח היה גאה בפוריות של עצמו
תודה לכן על התמיכה
שיהיה בשעה טובה ומוצלחת- איך הצלחת להתאפק מלא לצרוח כאשר ראית את התוצאה