מה מרגישים כשהקטנצ'יק זז ברחם?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    אני בשבוע 18 וזה ההריון הראשון שלי ,
    אתמול הרגשתי מעיין סוג של כאב קל ברחם , כל פעם במקום אחר ובהפרשים שבין כמה דקות לבין חצי שעה בערך.
    האם יתכן שהקטנצ'יק בועט סוף סוף? כולם אומרים שאני אמורה להרגיש את זה כמו פרפר או מכחול , אבל זה היה קצת יותר חזק..
    בנוסף רציתי לשאול האם יש משמעות להפרשי הזמנים שבין הבעיטות?
    תודה!

9 תגובות
עמוד 1
  • בעיטות בהתחלה (כי כשהוא כבר יבעט את תרגישי חתיכת בעיטה וגם יראו את זה)
    מרגישים כמו (תיאורים של בנות מהפורום):
    דגיגונים
    פרפרים
    בועות
    בועות מתפוצצות
    מעיים זזות (אני מתארת את שלי ככה)
    וזה לא כואב.

גם בעיטות שהן ממש בעיטות בוודאות לא כואבות עד שלב מסוים (אחכ הוא פשוט מפרק לך את כל הצלעות ואז זה כואב
  • אז אולי הוא לא בועט עדיין? כי אני מרגישה שזה יותר כמו דקירות קלות פשוט כל פעם במקום אחר.. אין לי את ההרגשה הזו של דגיגונים או פרפרים

• אני התחלתי להרגיש רק אחרי שבוע 17
    בהתחלה זה מרגיש כמו פעילות בטנית
  • באמת כל אחת מתארת את זה מעט שונה

אני התחלתי להרגיש סביב שבוע 17 וזה היה דומה לתחושה שיש גזים ואת עם אנשים אז צריך להתאפק ואז יש בועות כאלה שמתפוצצות בבטן ( סליחה על התאור)
    בהתחלה סתם הרגשתי את זה ולא ייחסתי את זה לתנועות אבל בהמשך שזה התגבר עד שהפך לממש בעיטה שמזיזה את הבטן הבנתי שזה בהחלט זה.
  • גם אני התחלתי מוקדם סביב שבוע 17.
    זה מרגיש כמו בועות.
    הנה תרגיל בשביל ועזר לי לגרום לו לזוז....
    שכבי על הגב, בלי כרית וישרה.
    2 ידיים בבטן התחתונה ותחכי, תוך כמה דקות תרגישי בידים מין בליטות כאלה....
    תהני מזה, אין דבר יותר כייף מזה בכל ההריון

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני בהתחלה הרגשה כמו בועות מתפוצצות לי בבטן .. בדופן הפנימית .... כמו רפרוף כזה ...

ןאז אחרי 3-4 שבועות זה כבר התחיל להרגיש כמו בעיטות - איזה רגל שמשחקת כדורגל ....

• תודה רבה בנות ,
    אני מחכה להרגיש אותו יותר בקרוב :-)
    פנין אני אנסה את התרגיל הזה.
  • בשלושת ההיריונות זה התחיל בדגדוגים ובהרגשה של גזים כשבועיים ואז לטיפות עדינות של הבעיטות ואח"כ שיחקו שם מרתון עד שגדלו מידי והזיזו לי את כל האיברים

• תודה רבה לילך ,
    אני מחכה רק שיבעט ויתן אגרופים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה