ביצעתי בדיקת סכרת הריון 50 גרם , וחשבתי שאין מצב ש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהערך יהיה גבוה כי לא השמנתי בכלל כל ההריון , כמעט חודש 7, 3 קילו גג 4,
    ואיך זה יכול להיות שהתוצאה יצאה 183 כהגבול זה 140.
    די אין כוחות ובנוסף גילו שיש לי חיידק סטרפטוקוקס B צריך לתת אנטביוטיקה 4 לפני הלידה.
    כמה בשורות ביום אחד קשה מאוד.
    עכשיו צריכה לעשות העמסת סוכר של 100 גרם ולבדוק האם יש לי סכרת הריון.
    אשמח לקבל עצתכן, האם למישהי היה ככה??
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי
  • תודה מותק, ממש הייתי היסטרית כל הסופ"ש בכיתי בלי סוף. כל פעם משהו אחר שמלחיץ ובנוסף שלחו אותי 3 פעמים למיון בגלל מיעוט מי שפיר שבסוף הסתבר שהכמות בסדר, דם בשתן אבל בסוף לא וסוכר גבוה.
    משגע מאוד.
  • סכרת הריונית קשורה לחסר תגובה טובה לאינסולין בזמן ההריון (קטע כזה של הריון)
    השמנה לא קשורה בכלל.
    עוד לא בטוח שיש לך סכרת הריון כן? צריך לעשות את ה100...

גם לי היה GBS אז מה? זה כלום. גם ככה בלידה את עם עירוי נוזלים, אז מה זה משנה שיש גם בשקית אנטיביוטיקה? לא משנה.
  • היי חיוכית

יש לי כמה חברות שהערך יצא להן גבוה
    בבדיקה של ה50 אפילו גבוה משלך
    וב100 הכל בסדר .

לגבי החיידק אין לי שמץ
    אבל ממה שראיתי בפורומים
    עם טיפול נכון הכל עובר בשלום !

אל דאגה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • בהריון הקודם העמסה של 50 יצאה לי גבוהה ו100 יצאה לי תקינה.
    השבוע עשיתי את ה 50 ושוב יצא לי גבוה אז... בשבוע הבא אעשה שוב את ה100.

אני משתדלת עד שלא יוכח אחרת לשכנע את עצמי שהכל תקין
  • תודה בנות על שאתן תורמות מנסיונכן. אני צריכה בתקופה הזו עידוד וזה מה שאתן עושות. אז תודה רבה לכן!. יום שלישי יש לי בדיקת סוכר של 100 גרם מקווה שהכל יהיה בסדר וישללו סכרת הריון, אמן.
  • בהצלחה

• לאמא שלי יש סכרת רגילה, זה לא אותו הדבר אבל אם תרצי אני יכולה לשאול אותה מה אפשר לעשות כדי לאזן את זה.
    רק טיפ בכללי מאמי אחרי ההריון תשתדלי כמה שיותר לשמור כי זו יכולה להיות חלילה אינדיקציה להתפתחות סכרת בעתיד אז חשוב מאוד לשמור
  • בהיריון השני הערך של הסוכר היה 135 והרופא שלח אותי שוב להעמסה של חמישים אחרי שבועיים והתוצאה הייתה 112- אז אולי אכל יותר מידי מתוק בימים שלפני הבדיקה וזה היטה את התוצאה- בכל אופן מחזיקה לך אצבעות לתוצאות טובות- אמן!!!
    לגבי האנטיביוטיקה הזו- גם אצלי היה חשש לחיידק בהיריון השלישי וקיבלתי את האנטיביוטיקה בחדר לידה- זה סתם משהו חומר נוזלי שמוחדר לווריד- פעמים (למי מה שזכור לי) האנטיביוטיקה לא מסכנת אותך ולא את העובר- אין צורך להיכנס ללחץ. ליתר ביטחון תקבלי אנטיביוטיקה כדי לההקטין את הסיכונים של החיידק הזה.
    בהצלחה!!!

• תודה לכן על תגובתכן המהירה. אקח את עצתכן לתשומת ליבי.
    ושוב תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה