המכשפה הגיעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות
    אז ככה המכשפה הגיעה היום בבוקר.. קצת מבאס...
    שאלתי היא אם כדאי לקנות את הערכה לבדיקת ביוץ?האם הן אמינות.
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, מצטערת לשמוע, הן לא תמיד אמינות אבל בכל זאת כדאי.. הכי וודאי זה מעקב זקיקים, את יכולה לבקש מהרופא. בהצלחה

• אני לא יודעת... הרופא פוריות שלי אמר שהן אמינות הוא אפילו אמר לי לבדוק איתן. הבנתי שהדיעות של הרופאים בעניין חלוקות. אני מזהה ביוץ עם הערכה ואני גם מרגישה ביוץ יש לי כאבי ביוץ. לא כולן מרגישות.... זה אינדיווידואלי. למרות שהן יקרות אני קונה אותן כל הזמן. היתה תקופה שחשבתי שהן לא אמינות אבל האמון חזר כשבדקתי במקביל למעקב זקיקים. עכשיו קניתי שוב.  בהצלחה רבה
  • תודה בנות. נראה לי אני אקנה אותן החודש
  • תודה בנות. נראה לי אני אקנה אותן החודש
  • הן די אמינות...ובהצלחה
  • תודה רבה... מקווה באמת שזה יעזור...!
  • אני מסכימה עם ג'יסי שזה שמעקב זקיקים דבר יותר אמין ובטוח , אבל זה תהליך מאד מייגע בערך מיום ה11 כל יומיים או שלושה צריך לאולטרא סאונד וגינלי למעקב זקיקים , עד שמזהים את ביוץ , ואם את מבייצת מאוחר אז זה יכול לקחת יותר זמן למעקב , אני יודעת שבדיקות ביוץ לא תמיד אמינות , אפשר להמשיך לעבוד יום כן יום לא ובמגביל לבדוק בבדיקה ביתית.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה