הריון או מחזור בדרך??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    צריכה קצת עזרה..
    קיבלתי מחזור ב-31/8 (כל 29 יום)
    ביום ה-15 היה ביוץ,הייתי צריכה לקבל אתמול ואפילו היום(בתקווה שלא)
    אתמול בבוקר עשיתי בדיקת שתן ביתית ויצא שלילי לצערי
    בדרך כלל לפני מחזור יש לי הפרשות חומות ועכשיו אין לי כלום הכל יבש ונקי..(היה לי קצת לבנות צהובות לפני כמה ימים) אבל יש לי כאבי מחזור מרגישה ממש שאני במחזור..
    ובנוסף רק שאני שוכבת על הגב יש לי סחרחורת הכל מסתובב לי..
    אם אין הפרשות זה אומר שאין הריון?
    האם הבדיקה הבתית יכולה להטעות ומתי עושים בדיקת דם?
    הילה :))
2 תגובות
עמוד 1
  • היי הילה
    לרוב בדיקות הריון הן אמינות, במיוחד שאת אומרת שזיהית ביוץ ביום ה 15.
    אם טעית בביוץ יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר ואז באמת הבדיקה יכולה לטעות.
    רצוי לחכות שבוע ולגשת לבדיקת דם.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי,

יכול להיות שהיה לך ביוץ קצת יותר מאוחר ממה שאת חושבת. בדיקה ביתית יכולה עדיין לא לזהות הריון כי רמות ההורמון מאוד נמוכות בשלב הזה. לעומת זאת בדיקת דם רגישה הרבה יותר ואם הביוץ שלך לא איחר והיה מתי שאת חושבת - בדיקת דם כבר עכשיו צריכה לתת תשובה אמינה.
    הפשרות או היעדר הפרשות לא מצביעות בהכרח על כלום, וגם סחרחורות לא אומרות שמדובר בהריון - כל הסימנים שאת מרגישה יכולים להצביע על מחזור שבדרך או על תחילת הריון.
    הייתי מציעה לך לחכות עוד יום - יומיים ואם לא תקבלי לעשות בדיקת דם.
    מקווה שלא תקבלי ב - 9 החודשים הקרובים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה