בין ייאוש לחוסר ידיעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!!
    אז ככה, אני אתחיל מהתחלה , התחלתי את הטיפולים יחסית מוקדם 4-5 חודשים אחרי שהתחלנו לנסות , למה? כי לא מצאתי את הביוץ של עצמי- לא המקלות לא ממש עזרו לי...
    עשיתי חודש 1 הזרעה עם תמיכה אחרי - לא צלח בפרופיל הורמונלי התגלה FSH 13.8 ולא אני לא מעל גיל 38 אני 31 (לא צעירה אבל עדין לא מבוגרת כמו שבכל מקום רשום)
    אחרי הזרעה 1 שלא הצליחה עברתי 3 הזרעות עם הורמונים- השמנתי, השתגעתי, בכיתי, קיללתי ואת כל השאר אתן מכירות כמוני
    אם היום היו מציעים לי להתאשפז באיזה מחלקה סגורה- נראה לי הייתי הולכת על זה
    ואז הגיע הרגע ה"מיוחל" שכבר אחרי ההזרעה ה2 ידעתי שאגיע לשם- ההפרייה
    התעוררתי ושמעתי ששאבו לי רק 4 ביציות כמובן שגם אז נכנסתי לדיכאון, ביום חמישי האחרון התבשרתי מקופת החולים שהתשובה הינה שלילית- את כמות הדמעות שזלגו לי מאותו היום אני לא יכולה לספור.
    אני לא מבינה איך זה שעם כל ההורמונים שאני מקבלת מספר הביציות שלי כזה נמוך ואיך זה הגיוני - הרופא אמר לי שזה בטח גנטי ושלאמא שלי בטח הפסיק המחזור בגיל צעיר- אז דווקא לא היא עד גיל 54 קיבלה..
    ועכשיו מה?
    איך אפשר לחכות חודש שלם ולקוות שזה יקלט לבד כשזה לא נקלט קודם ולא נקלט עם הורמונים...
    תודה על ההקשבה
    "תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל המון
    את עוברת הליך לא פשוט אבל תזכרי שצריך רק ביצית אחת מנצחת , ואני בטוחה שיהיו פה עוד הרבה בנות שיספרו לך שלמרות ששאבו להם מעט ביציות זה היה מספיק והן נקלטו..
    אני מאחלת לך שבקרוב תבשרי לנו על הריון תקין[
  • היי מאמי..

אני כ"כ מבינה מה עובר עלייך... העניין שלא הכמות קובעת אלא האיכות...
    אותי שלחו ישירות להפרייה. כל שאיבה לא הייתה פחות מ 10 ביציות. אך לצערי נאלצתי לעבור זאת 4 פעמים כולל החזרות של מוקפאים ושום דבר... רק היריון אחד, שלצערי הפסיק ימים ספורים לאחר בטא חיובית.. ובכל זאת ממשיכים לנסות...

הגיל די מלחיץ (אני כבר 32) אבל החלטתי ששום דבר לא יעצור בעדי גם אם אצטרך לעבור עוד 10 הפריות.

החוזק מגיע עם הזמן,די קשה נפשית ופיזית אך תזכרי שאסור לנו להישבר.

שולחת לך חיבוק ענק!!!! ואנחנו כאן בשבילך !

בהצלחה
  • אז כמו שקודמותיי כבר רשמו לך אכן ,לא תלויה הכמות אלא האיכות .
    וכן החוזק הנפשי מגיע משאיבה להחזרה וחוזר חלילה .... כל טיפול שנכשל רק מחזק אותך להמשיך ולא לוותר !!
    כולנו כאן באותו מצב שלך ,חלק יותר ותיקות וחלקן פחות אבל אין ספק שאת הקושי הנפשי כולן עוברות ,אז כולנו כאן איתך ובשבילך ,המון בהצלחה
  • היי ...
    אני התחלתי את הטיפולים בגיל הרבה יותר צעיר ממך וגם לי שאבו בין 5 ל10
    שמתוכם היו רק 1-4 הפריות וגם לא נתפס אני כבר כמעט6 שנים בטיפולים .
    למה זה לא מצליח ? אין לי מושג אבל מה שבטוח צריך להיות חזקים אין לנו הרבה מה לעשות !!!
    תאזרי כוחות כי אין ברירה וזה יגיע גם אלייך בע"ה !!!
    בהצלחה
  • אין לי הרבה מה להוסיף אחרי מילות העידוד שקבלת פה שגם עודדו אותי על הדרך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה