ייבוש חלב אם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיסתי מעוניית לייבש חלב.. היא ממש סובלת מגודש וכאבים.. בתה בת שנה והיא מעוניינת להפסיק להניק..
    היא שמה כרוב אבל זה לא עוזר לה, כבר 4 שעות היא עם כרוב..
    תוך כמה זמן מתייבש חלב?
    מה ניתן לעשות בשביל לייבש את החלב?

17 תגובות
עמוד 1
  • לגשת לרופא ולקבל מרשם לכדור אחרי 24 שעות זה אמור להתייבש

• ממה שאני יודעת, קראתי שמעתי,
    כדורי הייבוש יעילים רק עבור מי שנוטלת אותם בימים הראשונים שאחרי הלידה, כאשר ייצור החלב בגוף הוא הורמונלי. ברגע שהמערכת עוברת לייצר לפי דרישה, הכדורים לא עוזרים, ורק הפחתה הדרגתית תסיים את ההנקה כראוי

• היא שאלה את הרופא והיא אמרה לה שהכדורים עוזרים רק עד גיל 3 חודשים, היא כבר כמעט חודש ולא מניקה אולי פעם ביום והילדה גם לא רגועה ויש לה גודש..

• הכדורים עד ארבעה חודשים. גם אם תבקש לא יתנו לה מרשם.
    היא חייבת לשאוב עכשיו כדי להוריד מהגדוד ולהוריד ההנקות. להשאיר רק אחת ותוך שבוע ימים הכמות של החלב תרג. שבוע לאחר מכן בכלל להפסיק להניק. הגודש יישאר שבוע לפחות...הכרוב לא תמיד עוזר. לא לכולם בכל אופן.
    היא צריכה להפחית בשתיית נוזלים בשבוע שהיא לא תניק בכלל ולאכול הרבה שום-שום מייבש חלב
    בהצלחה והרבה סבלנות
    זה לא מתייבש תוך רגע;)

• מניסיוני, כשהפסקתי להניק בגיל הזה גם היה לי גודש והתייעצתי עם יועצת הנקה, שאמרה לי לשאוב קצת ואפילו עם היד תחת זרם מים חמים במקלחת כדי לשחרר את הגודש ולא להגיע לדלקת. עד אז לא שאבתי כי חששתי שזה יגביר את החלב, אבל ברגע ששאבתי זה הקל עלי מאוד וכל יום הייתי שואבת ביד תחת מקלחת ובסוף הפסיק הגודש והחלב.
    היועצת גם אמרה לי שלהבא לא להפסיק בבת אחת ואפילו אם אני כבר לא רוצה להניק את התינוק(כי אומרים שזה לא חלב טוב בהריון) אז אפשר לשאוב ולשפוך, העיקר לא להפסיק בבת אחת.
    בהצלחה!

ריקי
  • מה???????
    בנות הפסקתי להניק בגיל שנה ו10 חודשים
    והיה לי גודש.. ניגשתי לרופאה והיא נתנה לי מרשם לכדורים המייבשים
    כדור אחד חצי בבוקר וחצי נראה לי אחרי 24 שעות לא זוכרת וזהווו...

אז סורי לא יודעת על מה אתם מדברות

• עד לא מזמן אני עשיתי זאת,הסתובבתי יומיים עם כרוב בתוך החזייה,מקלחות עם מים חמים+סחיטה קלה של החלב כדי להקל קצת על הגודש ותוך מספר ימים הגודש ירד והחלב נעלם ...שיהיה המון בהצלחה ואני מקווה שהיא תצליח במהרה!
  • כשאני הפסקתי להניק גם לא נתנו לי כדורים.. שמתי כרוב במשך 4-5 ימים.. ואז לאט לאט ירד..
    זה לא קורה בין רגע או ביום אחד..

• הפתרון להקלה בגודש הוא כמו שאמרו, שאיבה מתונה, ואף סחיטה ידנית.
    לא לתת לילד לינוק כי זה מעלה רמת הורמונים שמעודדים לייצור חלב.
    רק שאיבה מכנית או ידנית תחת זרם מים פושרים.
    תוך כמה ימים זה אמור לעבור.

• אני לקחתי כדורים כשהפסקתי להניק את עידן אחרי שבועיים של סבל- הוא היה בן שנה
    כשהפסקתי להניק את אוריאן שאבתי רק עד להקלה בימים הראשונים אח"כ שאבתי ידנית במקלחת והתייבש לבד
    כל עניין הכרוב נראה לי בולשיט

• בילד הראשון אני קשרתי עם סדין כזה כמו שהיו עושים פעם וממש חזק וגם שמתי כרוב שהחלפתי כל חצי שעה בערך . לא להוריד את הקשירה, רק כהולכים להתקלח. קראתי תה עם נענע מייבש וגם תה מרווה . כשהלכתי אז הרופאה לא נתנה לי מרשם לכדורים ואמרה לי שאעשה טבעי, לקח לי שבועיים ומשהו (זה אחרי שכבר הורדתי בהדרגהכמה חודשים לפני זה והנקתי שנה אז).
  • אירה, לפני שלוש וחצי שנים התחננתי לרופאה שתתן לי מרשם לכדורים והיא אמרה שלא! לא נותנים אם זה מעל ארבעה חודשים
    אלה לא המצאות שלי, אני משתפת מהניסיון שלי

• תודה בנות
  • אניה בגלל זה אני בהלם איזה רופא

• אירה גם גיסתי התחננה מהרופאה שתתן לה כדורים והיא אמרה לה זה רק עד 3 חודשים...

• היי ילדתי לפני שלושה ימים ולקחת אתמול כדור ליבוש החלב לצערי עד היום אני עם גודש רציני רציתי לדעת עם אני אחרי כדור יכולה לשאוב טיפה לנסות להוריד את הגודש
  • מה???????
    בנות הפסקתי להניק בגיל שנה ו10 חודשים
    והיה לי גודש.. ניגשתי לרופאה והיא נתנה לי מרשם לכדורים המייבשים
    כדור אחד חצי בבוקר וחצי נראה לי אחרי 24 שעות לא זוכרת וזהווו...

אז סורי לא יודעת על מה אתם מדברות

היי אם הילדה תרצה להניק זה משפיע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה