מאוד מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות עם משהי תוכל לעזור לי ישמח
    אז ככה לפי בדיקת ביוץ הייתי בביוץ מיום ראשון 16 לספטמבר עד 18 לספטמבר כל יום בדקתי וכל יום קימתי יחסי מין פעם אחת אתמול ה28 לספטמבר קבלתי דימום קל בתחתון חשבתי מחזור וזה נעלם עשיתי בדיקה ויצא שלילי אולי זה היה מוקדם מידי לא יודעת יש לי כאבי בטן של מחזור ולא בלי לעשות כלום חשה עיפות נוראית.... מי יכול להגיד לי מתי אמורים לקבל מחזור אחרי ביוץ? העם אלו סמני הריון
    גם בפעם הקודמת הופיע דם ונעלם וזה היה שבועים לפני המחזור המתוכן .... הזוי מה שקורה אצלי

ציפ
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק ברוכה הבאה! אני לא יודעת מה אורך המחזור שלך והאם הוא סדיר אבל בעקרון מחזור מופיע כשבועיים אחרי הביוץ, מה שאומר שיש לך עוד יומיים, מאד יכול להיות שבדקת מוקדים מידי, חכי כמה ימים ותבדקי שוב. בהצלחה

• היי תודה כולי תקווה לבשורות טובות מבטיחה לעדכן ותודה על התשובה

ציפ
  • הי
    תמתיני עוד כמה ימים ואז תעשי בדיקה מחזיקה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה