זמני אולטסאונד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה קטנה .. בין הסקירה המאוחרת (שבוע22) לבין הערכת משקל שיש לי עוד שבוע וחצי הרופא שלי לא הפנה אותי בכלל לאולטרסאונד אפילו לא לבדיקה אצלו...

זו הנורמה??

8 תגובות
עמוד 1
  • פעם בחודש את מגיעה לרופא שלך לבדיקה שגרתית. מעבר לזה כלום. עושה בשבועות שצריך את הבדיקות החשובות וזהו

• יש רופאים הטוענים שלא צריך . פשוט רק ללכת לבדיקות החשובות ...
    אבל מן הסתם אנחנו הנשים לא נסתפק בבדיקת אולרטסאונד פעם ב אז בין הבדיקות החשובו פשוט לקבוע בדיקה שגרתית רק כדי להציץ .

• יש רופאים הטוענים שלא צריך . פשוט רק ללכת לבדיקות החשובות ...
    אבל מן הסתם אנחנו הנשים לא נסתפק בבדיקת אולרטסאונד פעם ב אז בין הבדיקות החשובו פשוט לקבוע בדיקה שגרתית רק כדי להציץ .

• כן זה בסדר. תני לו לישון בשקט שבוע וחצי.
  • מיצי, השבוע וחצי שנשארו זה בקטנה ..

אני מדברת על החודשיים וחצי מהסקירה עד להערכת משקל בלי בדיקה שגרתית אפילו...
    האמת שהייתי עמוסה בעבודה שרק לא מזמן שדיברתי עם חברה היא אמרה שהיא בבדיקה לפחות פעם בחודש וכל פעם הרופא עושה לה אולטרסאונד... אז התחילו מעט חששות.

• הריון תקין?
    מה יש לבדוק?
    הכל תקין
    את כבר מרגישה תנועות, את לא צריכה אולטרסאונד שיגיד לך מה נשמע אצל העובר שלך. את יכולה לדעת לבד. תסמכי על הרחם שלך. על עצמך.
    הרופא לא קבע לך יותר בדיקות, כי אין לו מה לבדוק. לעובר נשאר רק לגדול.

מיכל רשמה לך שהמון באות ומבקשות. לפי דעתי זה מיותר, ולהפך רק ממכר יותר וגורם ליותר חרדות כי השלום והרוגע הנפשי שלך ניהייה תלוי בUS.
  • מיצי, כל מילה בסלע!
    הבדיקות שאנחנו עושים הן מספקות ומאוד מקיפות...
    בארה״ב לדוגמה נפגשים עם רופא נשים רק 3 פעמים עד חודש תשיעי...
    כל פגישה מעבר עולה המון כסף.
    אצלנו בארץ הנורמה היא מעולה ואף מעבר למקובל ברוב מדינות העולם.
    אם היית שקועה בעבודה עד כה ועבר לך הזמן... כנראה שהכל בסדר מבחינת ההריון.
    כצו שאמרה מיצי, בשבועות אחרי שבוע 28 מעקב בתנועות עובר הוא מדד אמין מאוד.
    בהצלחה בהערכת המשקל!!!
  • תודה רבה בנות!
    צ׳ופצ׳יק זז.. בלי הפסקה ושימשיך...
    נחכה להערכת משקל .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה