לילך גלמידי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס״ד

שבוע טוב :)
    ראיתי את הסרגלים שלך ואני חיבת להבין איך את מסתדרת??
    עם שלושה תינוקות שנה אחרי שנה? איך עושים אתזה? איך שומרים על איפוק?
    בבקשה תעזרי לי ותתני לי טיפים אני משתגעת עם שני תינוקות ולך בע״ה בקרוב כבר יהיה את הרביעי
    שהאחרים עצמם עוד תינוקות.. איך עושים אתזהההה?!

5 תגובות
עמוד 1
  • עם בן זוג תומך ושותף פעיל בכל מה שצריך
    עם סוללה של עזרה מסביב-מטפלת, סבתות, חברות שבאות לפעמים להעביר שעתיים ואת כבר לא לבד
    ובוודאי הרבה בגרות נפשית שאת זה או שיש לך או שאין לך :)))))

• בס״ד

וואו גם אצלך זה ככה ויש לי המון עזרה
    אבל הם פשוט מתעוררים ובוכים אם ביום ואם בלילה בתורות
    ואני כבר משתגעת מתפסת על הקירות..

• מה 4 ??????????????????????????

הלו...אני לא עומדת בקצב של השינוי חתימות

• מעינוש! ברור שבשלב הזה זה קשה, את כולה חדשיים אחרי לידה והתינוקת ה"גדולה" רק בת שנה זה גיל שדורש הרבה! רק שתתעודדי זה ממש זמני, עוד כמה חדשים תראי שזה הרבה יותר פשוט וכשיתחילו לשחק יחד בכלל יהיה לך הרבה יותר קל. בינתיים כשהם ישנים צהריים תשני גם ותאגרי כוחות. ואל תצפי מהם ליותר מדי רוגע ושקט, אלא תזרמי איתם ותשלימי עם קצת בלאגן ולא הכל טיפ טופ.
    גידול קל!

ריקי
  • מנקים בלילה כשכולם ישנים. ישנים כל רגע שרק אפשר לישון. פחות שעות על האינטרנט ויותר זמן למנוחה:)
    לשחרר ולתת לבן זוגך לטפל גם בילדים. שאחד יקום לילדה בת השנה ואת נגיד לבן החודשיים. פשוט להתחלק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה