היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חזרתי עכשיו מהליכה של שעה ו40 דקות בערך.. מקווה שזה יזרז משהו..
מה שכן ובטוח, ההליכה נתנה לי הרגשה טובה.. לא עשיתי הליכה אוליי כבר כמה שנים טובות.. כנראה שהתחיל לעשות כל ערב.. ואחרי הלילה בעזרת ה' נעשה 3 פעמים בשבוע..
חייב לרדת את המשקל הזה!! חייב!!
סתם רציתי לשתף
7 תגובות
עמוד 1
מאמי מקווה שיזרז לך את העניינים ההליכה אבל זה באמת כיף לפעמים לעשות הליכה
כל הכבוד לך!!! זה לא רק תורם להרגשה הכללית אלא נורא בריא!!! אנו עשיתי הליכות במהלך כל ההריון, כדי לנסות להימנע מבצקות ודליות... וגם הרגשתי מעולה!!! עכשיו סקס ולישון... זה בטוח יזרז שם משהו
הסקס ירד מהפרק כי הבעל כבר חורף חחח
לגביי השינה, מקווה שלא יהיה לי לילה של שינה ומשהו יקפיץ אותי בלילה..
אי אפשר להעיר את הבעל (אולי רק את החלק ההכרחי.....??????) טוב, בכל מקרה אני רואה שאת מסודרת מבחינת מטלות לעידוד לידה.. אמן במהרה! גם אם לא, תמשיכי עם ההליכות. אני, אחרי שבוע 40 בהליכות הייתי מתפללת לירידת מים באמצע...
יאללה את נשמעת מוכנה . הלוואי הלילה - צירים!!!
הלוואיייי!!! בנתיים השלפוחית מבקשת לבקר את האסלה כל 5 דקות ולא יוצא כלום חחח והגב התחתון לא נותן לי ללכת מרוב שהוא אוליי תפוס כמו כאבי מחזור!!
בשכיבה ההרגשה יותר נורמלית... הרגשה כללית ככה ככה כמו שאומרים