הכל נעלם פתאום.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
8 תגובות
עמוד 1
  • שושי מותק, אני לפני כל בשורה הרגשתי שממש היו צריכים לאשפז אותי באברבאנל, נשבעת לך הייתי מטורפת אז אל תרגישי רע, ה"לחכות " הזה הוא קשה יותר מכל הטיפול לעיתים את לא חולת נפש את פשוט בלחץ ואנחנו אכן בלחץ נוראי כך שזה הכי לגיטימי בעולם.

ולגבי התחושות ,כל זה כל שנותר לעשות הוא להמתין אין דרך אחרת תצאי מנקודת הנחה שאין סימנים אצלי לא היה כל הבדל ממשי בין השלילי לחיובי חוץ מאולי דבר קטן אחד וזה כאב ציצי שפילח את הציץ שלי בלילה לפני הבטא שהיה נראה לי קצת חריג חוץ מזה כלום!!! לא פיפי מרובה, לא בחילות, לא עייפות ,לא דימום השתרשות בקיצור כלוםםםםםם כך שממש ממש לא ניתן לנבא, תחזיקי מעמד ואמן יהיו בשורות טובות בהקדם.
  • שושי יקירה,

הסימנים שאת מתארת, או לפחות חלקם כגון נפיחות בחזה, כאבים בבטן התחתונה היו גם לי, אך לצערי הבטא הייתה שלילית.
    הסימנים לא מעידים על כלום

בטיפולים האחרונים שעברתי פשוט לא התייחסתי לכל הסימנים והאמת שטוב שכך, שוב בטא שלילית...
    הלוואי שתתבשרי רק בבשורות טובות, כולנו עוברות את התהליך הארוך והמיגע הזה ומתחילות להשתגע, במיוחד בתקופת ההמתנה.

מאחלת לך שזה יעבור מהר והלוואי שתפתחי שירשור בבשורה משמחת של בטא חיובית!!! אמן!!!
  • מותק שלי , לא חייב לחפש סימנים , גם אם היו ונעלמו , זה לא אומר כלום בנוגע להריון ! ממש לא אומר כלום!!
    תשארי כמה שאת יכולה כן רגועה בשביל עצמך והעובר\ים אני יודעת שזה קשה - אל תחפשי סימנים . רק הבטא קובעת לא הסימנים
    חיבוק&חיזוק ענק!!

• פאני המהממת ...

כמה סיפורים כדי להוריד ממך קצת מחשבות שליליות

אצלי - בטא 200 - היו סימנים קלים ופתאום לקראת הבטא
    נפסקו הייתי בטוחה שהטיפול הלך לעולמו והכנתי
    את עצמי נפשית לטיפול הבא , גם הייתי מאוד
    מבועסת כי לא נשארו עוברים ...

אצל חברה - בטא 600-היו כאבים קלים ואחר כך הכל פסק
    נכנסה לדיכאון שחבלז אני עוד זוכרת את עצמנו
    מתהלכות בקניון והיא על סף דמעות .
    ביום הבטא עוד קיבלה ״מחזור ״ דימום הסתבר שזה פוליפ קטן
    החזירו 3 כל ה3 נקלטו !!!

אצל חברה אחרת - בטא 98 - לא הרגישה כלום !!!
    נאדה אפילו לא הבזק של כאב אפילו לא בכיוון
    של מחשבות חיוביות .

אצל חברה נוספת - בטא שלילית -
    הייתה בטוחה בהריון כל כך בטוחה שעוד שניה חגגה
    כאבים , כאבי ציצים , הכלללל !!! התחילה לדמיין בחילות
    בטא קטנה מ2 !!!

נו אז יש חוקים או אין ?!?!?

בובית אוטוטו הבטא תחזיקי מעמד !
    אל תקשרי את הארועים הקודמים למה שקורה עכשיו אצלך

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• היי שושי,

את יודעת כבר שאין מה לחפש סימנים הרי הם יכולים להראות הכל.
    אל תחשבי ככה תנסי להמשיך לחשוב חיובי...
    עוד קצ המתנה ...
    המון בהצלחה
  • מחזיקה לך מיליון

• אני כל כך כל כך מבינה אותך שזה נורא....אני גם בהמתנה עכשיו וכל הזמן מחפשת סימנים (למרות שחמישים אלף פעם הסבירו לי שאייייייייייייייייייייייייייייייייין) ואני כבר מחכה שיסתיים השבוע המקולל הזה!
    אוף!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה