יצא לכן לראות?? מה דעתכן בנושא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אתמול נתקלתי בכתבה על ימי הולדת של ילדים אבל הפעם זאת לא יום הולדת שיגרתית,בלונים,עוגה,מתנה קטנה,ממתקים.
    הפעם זאת יום הולדת שונה ו"מיוחדת"
    1.תאומים בני חמש חגגו יום הולדת הוריהם החליטו שהם רוצים משהו אחר,משהו שהורים אחרים ירימו גבה,הם החליטו לעשות להם יום הולדת בשווי 2000 שקלים במסעדת סושי ששם מלמדים את הילדים בני החמש להכין סושי,נראה לכם שהילדים קפצו והתלהבו? אולי לדקה היתה התעניינות וכל שאר הזמן הילדים ממש לא היו קשובים.

מסיבה 2.
    ילדה בת חמש חוגגת יום הולדת אמה החד הורית החליטה לוותר על הכל בשבילה ועשתה לה מסיבת ספא בשווי 1500 שקל
    היא הזמינה מפעילה שבהתחלה הכינה כוסות גביע עם תירוש כמובן[בכל זאת בנות חמש] לאחר מכן כל ילדה הכניסה את הרגלים למעין גיגית עם מים ונשענה אחורה שעליה מלפפונים ולבסוף צבעו את הציפורנים.
    ונראה לכן שהילדות נהנו? לא ממש במיוחד והרבה לא שיתפו פעולה.
    בנוסף רואים בכתבה ילדים בגן ששואלים אותם מה דעתם צריך להיות במסיבת יום הולדת כדי שתהיה מושלמת? התשובה פשוטה מאוד:עוגה,ממתקים,בלונים,הפתעה וכמובן הכי חשוב מוזיקה וריקודים.שהם נשאלים לגבי סושי או ספא הם מעקמים פנים ותשובתם זאת לא עוגה או ממתקים.
    הפסיכולוגית שם מסבירה שברגע שאתה לא נותן לילד קטן להנות מהדברים הכי קטנים שבשבילנו נראים כל כך פעוטים ובשבילם זה ארמוון, אז מה שקורה כאשר הילד גודל אתה צריך משהו ענק כדי להפתיע אותו.
    וד"א מדובר פה באנשים ממעמד הביניים לא העשירים למרות שזה לא האיישו כאן.

אז מה דעתכן בעניין? הייתן עושות כאלה מסיבות לילדכם או עשיתם בעבר?

13 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי והזדעזתייייי
    וכל האמהות מצלמות את הבנות ... וראית מה אמרה הילדה ...? הלק מפריע לאכול ממתקים....

סתם שואו על חשבון הילדים .. מה קרה למסיבה במקלט עם חומוס ומלפפון חמוץ?

• לא ראיתי את הכתבה. . אבל אני חושבת שכל נושא הימי הולדת וההפעלות יצאו מפורפורציה..
  • מסיבת יום ההולדת צריכה להיות בהתאם לציפיות של החוגג אותה ולא של ההורים
    אף ילד קטן לא היה מבקש מיוזמתו מסיבה שבה מלמדים אותו לגלגל סושי או למרוח לה לק על הציפורניים
    ילדים אוהבים לקפוץ, להשתולל, להתלכלך מעוגת שוקולד...
    יש להם עוד זמן להתבגר, למה לקחת להם את הילדות בכוח?!

• אוי איכס ראיתי את זה
  • אסור לזלזל בהורים כאלו בכל אופן הם חשבו אחרת להפתיע את ילדיהם..לא ראיתי את הכתבה אך אני לא בעד הימי הולדת האלו..
    מיכל
  • מיכלי10- בכתבה ההורים לא אמרו : רצינו לפתיע את ילדינו במשהו מעניין וחדש
    הם אמרו: רצינו שההורים (של הילדים המוזמנים) ירימו גבה ויראו את ההשקעה.
  • מיכל:נכון שכחתי לציין שאחת הבנות אמרה שהלק מפריע לה לאכול.
    בעיני זה זוועה,זה אשכרה לרצות את ההורים ולא את הילד.לעשות שואו שכולם יגידו וואי איזה מסיבה עשו לה.\
    אני בעד להשקיע אם יש כסף כמו בגימבורי,ליצן,קוסם דברים שילדים מאוד אוהבים אבל יקרים אבל לא השטויות האלה.
    ובלי שום קשר לתקציב,גם אם יש מיליונים בבנק אז לעשות פעילות כזאת לא עושה ללילד וווא בעיניים.
    מה נהיה? עוד מעט בברית או בבריתה נראה חשפנית..איך אמרו:"לא רחוק היום".

• מוגזם ביותר!!!

ראיתי בחדשות ברית שהכניסו את התינוק בתוך רכב על שלט
  • אני גרה בעיר שהיא די השמנת של המעמד הביניים ... אז אני רואה הכל מהכל !
    והאמת מי שמוציא סכומי עתק על דברים כאלה אין בכלל זכות לבכות על יוקר המחייה ...
    אני לא שופטת אף אחד, אולי רק בזה אני כן :) זה פשוט מטורף , הזוי , לא הגיוני מה שקורה כאן עם ההורים והילדים שלהם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בשוק כל פעם מחדש על סדר העדיפויות המעוות שנוצר כאן בארץ!! פשוט הזוי .
    זה מתחיל עוד מההריון , חייבים את החדר הכי טוב באלפי שקלים , עגלה הכי יקרה באלפי שקלים , בגדים לתינוק של מותגים במאות שקלים , צעצועי "התפתחות" במאות שקלים ! וזה אף פעם לא נגמר !!! למה ילד בן שנתיים צריך טאבלט ??? מישהו יכול להסביר לי? למה תינוק בן יומו צריך עגלה של 6000 ש"ח ???? בגדים של ראלף לורן? למה ילד בגיל שנה צריכים לעשות לו יום הולדת באלפי שקלים ? מה יהיה בגיל שנתיים ? טיול שנתי לפריז? ההורים של היום פשוט הזויים !
    אני באמת לא קולטת ...
    מאיה.
  • ^
    את בטוחה שלילד בן שנתיים יש טאבלט?
    הזוייייייייייייייי

• אני אישית לא אוהבת את כל המסיבות ה"מיוחדות" האלה שעושים לילדים..
    ילדים נהנים מהדברים הפשוטים , זה אנחנו ששכחנו איך להנות מהם ולכן אנחנו עושים להם מסיבות ראווה.
    בתור ילדה אני זוכרת שהכי כיף היה לשחק במשחקי יום הולדת כמו החבילה עוברת וכו' , לאכול קצת ממתקים ולקבל שקית הפתעה.
    אני לא אומרת לא להשקיע בילדים , אבל מצד שני לא צריך להיסחף ולהוציא אלפי שקלים על גלגולי סושי..
  • לגמרי בטוחה ! מה שהולך היום זה פשוט מטורף ! כל ילד שני בגובה מטר בקפיצה את רואה אותו עם אייפון ( פאקינג אייפון !!! ילד בן 9-10 ) .....
    מה שקורה היום פשוט הזוי !
    אני כל הזמן מזכירה לאיתמר שקוראים לי אמא ולא "תיקני לי " , כנראה שחלק מההורים שכחו את שמם האמיתי והפכו ל"תקנו לי "
  • אז אני בהלם..
    חשבתי ילדים בני 10+..גם זה הזוי אבל מוכר אבל טאבלט לגילאי שנתים
    אמא לאן הגענו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה