היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זוכרות את התקופה שבה הכל נראה ורוד? יולדים ילד ראשון, מתעסקים רק בגידול שלו והכל נראה פנטנסטי בבית ועם הבעל? איזו תקופה של תמימות... עידן של תמימות... כמה חבל שמגיע השלב בו מתפכחים... שלב בו מבינים שלא הכל ורוד בחיים ושלא הכל מסתדר עם אויר ואהבה...
27 תגובות
עמוד 1
אמנם אי אפשר לחיות על אוויר ואהבה, אבל כשיש אויר ואהבה אפשר לסדר את הכל!! כך אני מאמינה. מקווה שהכל יסתדר אצלך במהרה! ותצליחי שוב לראות את הכל ורוד..
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
זוכרת טוב מאוד
מזדהה
זוכרת זוכרת..... וכבר עבר דיי זמן... מאז שהיינו פה... שים לב איך משהו פה השתנה....
פיתוש- גם כשיש אהבה לא תמיד אפשר לסדר הכל... שייגמר המחנק הזה כבר...
האמת אני אגיד לך? לא.
אני לא זוכרת את עצמי בתקופה נאיבית.....אני ממש לא כזו..... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
זה לא קטע של נאיביות... את מאמינה כ"כ בדרך שלך ולא מאמינה שדברים ישתבשו ... ועוד באיזו דרך...
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
VILI - בהצלחה ענקית
וואו אני מבולבלת... אני דיברתי יותר על האימהות.. התמימות והנאיביות שבגידול ילד אחד ואז כשזה נהייה יותר מ-1 זה מתחיל להסתבך ולהיות קשה ורגשות האשמה... וההמצב הכלכלי... אוף.. מקווה שיסתדרו לך העניינים.. את מזומנת לשתף
לא ברור בדיוק על מה את מדברת
אבל כן, זו ״תופעה״ ידועה..
פעם היה לי הכל ורוד בעבודה היום הרבה יותר מחניק לי
פעם עם ילד אחד, בלי משכנתא ובלי עבודה על הראש הכל היה יותר זורם ופחות לוחץ
אבל ככה זה החיים... לפעמים הולכים ונהיים מורכבים
אולי תאצי לשתף יותר ונבין יותר "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
>ודה נגה'לה
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
זה כלום...הייתי שמחה לעשות יותר
אוהההוווווווווווווווווו כמה שאני מבינה
אם את רוצה לדבר , אני חושבת שאנחנו עדיין חברות בפייס... ואם תרצי לשפוך....
תודה לכן, אתן חמודותת
מבינה מאוד למה את מתכוונת כי גם אני במצב הזה של זוגיות והבנות פה יודעות אמנם אני בקושי פה לאחרונה
חיבוק גם לך...
חחח זה היה כל כך מזמממממממן....
לא ממש זוכרת..זכור לי שקט.... זכור לי הוצאות נמוכות יותר... זכורה לי הקלות של להוציא ילד ישן מהאוטו...לא ילדים!!! היה ולא ישוב....
הצעד הבא זה הפחד שהם יצאו מהבית לצבא....הריונות לא רצויים..
כלה שלא תהיה שטן/נבלה/בעע...
הורוד היחיד שאצלנו זה 2 חולצות שלי והכיסוי של האייפון חחחחח
יהיה טוב !!!! כל זמן שאין טילים הכל בסדר !!!
מקווה שהכל יסתדר
יסתדר גם יסתדר, אני מאמינה שמה שלא יהיה, יהיה לטובה!