היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן המחזור שלי בדרך כלל מגיע ביום ה-31 והיום אני ביום ה-36 עד אתמול היו לי כאבי בטן תחתונה וזהו הכל עבר ואין סימן למחזור. היום בבוקר עשיתי בדיקת שתן שהראתה תשובה שלילית אוף מה יהיה ??????????. הבטחתי לבעלי שאני לא אבכה אבל אני פשוט לא מפסיקה לבכות
הבעיה היא שגם אין שום סימן חיובי לא למחזור ולא להריון חוץ מידי פעם כאב בטן קל וזהו.. וגם אני לא הזמן הולכת לשירותים כי אני בטוחה שהנה זהו קיבלתי.. אהה ובנוסף להכל עצירות די נמאס לי כבררררררררררררררר
אז אני רוצה לשנות את הכותרת... למה אוף? לא מאבדים אופטימיות ולא מספידים חודש עד לבואה של המכשפה. מי יודע, אולי הביוץ היה מאוחר ועדיין הבדיקה לא גילתה הריון